Web design direct
Image default
Bedrijven

Rijschool Utrecht

Rijschool Utrecht voor een kwalitatieve rijopleiding

Auto rijden met vakbekwame instructeurs

Het besturen van een auto is iets waar veel bij komt kijken. Zo moet u alle benodigde verkeerssituaties uit uw hoofd leren kennen om zo veilig mogelijk de weg op te kunnen gaan. Rijschool Utrecht weet precies hoe de ideale rijopleiding eruit hoort te zien. De opleiding is een van de voordeligste opleiding en biedt tevens de 2 to drive en de auto rij spoedcursus aan. De 2 to drive is voor 16,5 jarigen die alvast willen beginnen met rijden zodat ze al voor hun 18e hun rijbewijs kunnen halen en op hun 17e al de weg op mogen.

Spoedcursus autorijden

Misschien heeft u wel snel uw rijbewijs nodig bijvoorbeeld voor uw werk. Dan is een spoedcursus misschien wat voor u. Vanaf 10 dagen kunt u al uw rijbewijs op zak hebben bij autorijschool Utrecht. Zorg ervoor dat u eerst het theorie certificaat op zak heeft voordat u met de spoedcursus begint. Dat scheelt een hoop tijd en gedoe. Het examen wordt ingepland waarbij de auto rijlessen worden afgestemd zodat alles klaar is voor het praktijk examen.

Eigen tempo bepalen

Bij rijschool Utrecht kunt u uw eigen rij tempo bepalen. U hoeft pas examen te doen als u er helemaal klaar voor denkt te zijn. Tevens krijgen studenten korting en is de slagingskans hoger dan gemiddeld. De instructeur neemt alle tijd voor u en laat u stap voor stap kennis maken met het verkeer en het behouden van controle over het voertuig.

Flexibiliteit

Groot voordeel is dat naast reguliere tijden ook rijlessen op avonden en in de weekenden plaats kunnen vinden. Indien u na zonsondergang les neemt leert u ook in de avonden en nachten te rijden waardoor het zicht anders is dan overdag. Indien u fulltime werkt zijn lessen in het weekend een mooie optie.

https://www.rijschoolgalgenwaard.nl/