Web design direct
Image default
Zakelijk

Warehousing en transport | Frigo Group

Bevroren opslag , droog opslag en transport vallen binnen het werkveld van Frigo Group. Allerhande levensmiddelen, producten en goederen gaan dagelijks van haven of producent naar droogopslag of vrieshuis. Of van opslag, koelhuis naar tussenhandel, winkel of bedrijf.

Als we het hebben over koeltransport– en opslag is de exacte temperatuur uitermate belangrijk. Er is niet  één goede temperatuurwaarde; ieder product vraagt om iets anders. Neem vlees en vis, beide worden bij -24 graden Celsius bewaard. Brood, gebak, desserts, vruchten en aardappelproducten hebben baat bij -18 graden Celsius. Die temperaturen continu gelijk houden, is essentieel: alleen dan is kwaliteitsbehoud van de opgeslagen producten mogelijk. De gezondheid en veiligheid van de medewerkers garanderen, is van even groot belang.

Sinds corona zijn bij Frigo extra maatregelen getroffen en is het toezicht verscherpt. Iedereen houdt zich aan de voorschriften van het RIVM en indien mogelijk wordt een extra stapje gezet. De anderhalve meter afstand is heilig. Handen schudden is uit den boze. Om de risico’s op besmetting zoveel mogelijk te beperken, is de bezetting minimaal. Gelukkig kunnen veel zaken van huis uit gemonitord worden. Chauffeurs gebruiken de vergaderzaal als wachtruimte. Daar verblijven ze tot de inkomende vracht is afgehandeld en / of de nieuwe vracht is ingeladen. Er wordt vaker en intensiever schoongemaakt. De hygiënewerkzaamheden behoren nu tot de hoofdtaak van een van de medewerkers.

Frigo heeft veel vaste klanten en routes. Er wordt bijvoorbeeld dagelijks richting Lyon, Parijs en Rouen in Frankrijk gereden. Frigo stuurt bewust aan op langdurige klantrelaties. Het persoonlijke contact en de bereidheid om altijd inventief mee te denken, worden zeer gewaardeerd. Er zijn zelfs bedrijven met wie Frigo sinds het allereerste begin, 1973, zaken doet. Duurzaamheid is al jaren het sleutelwoord in de bedrijfsvoering. Afvalscheiding is vanzelfsprekend. Machines, computers en overige apparatuur worden zo zuinig mogelijk afgesteld. Pallets worden zo lang als het kan hergebruikt.

U krijgt tot slot de contactgegevens van algemeen directeur / managing director Margreet van Elderen en haar team. De telefoon wordt tijdens kantoortijden opgenomen. Mails worden iedere dag gelezen en beantwoord. Wilt u langsgaan voor een gesprek, maak dan eerst een afspraak.

Frigo Group +31 252 419 017 / +31 850 440 680

https://www.frigogroup.com/