Web design direct
Image default
Bedrijven

Minecraft Server Hosting

Minecraft server hosting bij Freaze

Zou jij graag gebruik maken van je eigen Minecraft server? Bij Freaze ben je aan het juiste adres voor snelle en goedkope Minecraft server hosting. Wij bieden vele mogelijkheden, met voor ieder wat wils. Of je nu met een beperkt budget moet werken of wat meer te besteden hebt, wij verzorgen de server hosting die aan jouw wensen tegemoet komt.

Bescherming tegen DDoS aanvallen

Als je Freaze kiest voor Minecraft server hosting ben je verzekerd van een server die beschermd is tegen DDoS aanvallen. Wij zorgen voor goedkope hosting van een server die tegen dergelijke aanvallen bestand is. De grootte van de server, oftewel het aantal spelers waarmee je Minecraft samen kunt spelen, is schaalbaar. Het aantal speler slots kun je zelf instellen.

Royaal en budget

Freaze biedt de mogelijkheid om te kiezen uit een Royaal server (die op een SSD staat) en een Budget server (die op een HDD staat). De Royaal server is van hoge kwaliteit en zal aanzienlijk sneller laden. Servers bij ons hebben altijd een uptime garantie van maar liefst 99,95%. Je hoeft je dus geen zorgen te maken over het wegvallen van jouw server. Mocht er toch iets aan de hand zijn, dan staat onze support afdeling altijd voor je klaar.

Bestel je eigen server

Klinkt Minecraft server hosting bij Freaze jou goed in de oren? Neem dan vrijblijvend contact op voor meer informatie, of plaats gelijk je bestelling. Freaze is telefonisch bereikbaar via 085 301 90 77.

Freaze verzorgt ook virtual private servers en dedicated servers.

https://freaze.nl/