Web design direct
Image default
Zakelijke dienstverlening

Een optimale online strategie

Instagram is een van de belangrijkste social media. Jong én oud maakt er gebruik van. Adverteren op Instagram is dan ook een strategisch slimme zet. Veel Instagram-gebruikers zijn dagelijks online en dat betekent dat jij snel je naamsbekendheid kunt vergroten.

Via Instagram kun je veel interactie creëren voor een relatief lage prijs. Dit zijn een aantal opties als je Instagram wilt inzetten voor je bedrijf:

· gesponsorde berichten;

· linkberichten;

· leadcampagnes;

· Instagram Stories.

Ziet het bericht er te veel uit als een advertentie, dan zullen velen direct afhaken. Met het gebruik van verrassende visuals kun je je doelgroep juist nieuwsgierig maken. Tegenwoordig is bewegend beeld niet meer weg te denken. Er zijn verschillende videoformaten mogelijk. Your Business Online kan je alles vertellen over de opties van Instagram marketing.

Social media specialist

Your Business Online is een social media bureau dat jou kan ontlasten door de marketing op Facebook, Pinterest, Instagram en LinkedIn te verzorgen. Your Business Online denk mee en zorgt ervoor dat jouw pagina’s er precies uit komen te zien zoals jij ze wilt hebben: vol creatieve content en doeltreffende campagnes.

De medewerkers hebben allemaal zo hun eigen specialisme: video marketing, grafisch werk, advertising en het schrijven van teksten. Your Business Online werkt samen met grote en kleine bedrijven, in totaal zijn dat er meer dan 150. Het beschikbare budget en de branche is iedere keer weer anders en dat houdt Your Business Online scherp! Soms worden huidige kanalen opgefrist, in andere gevallen wordt de online marketing helemaal opnieuw opgebouwd. In alle gevallen is er 100% toewijding en inzet.

Resultaten worden zowel online als offline bijgehouden en gemeten. Er is continu nauw overleg met de klant. Jij weet immers als geen ander wat er binnen jouw bedrijf en niche speelt. Samen kunnen we ervoor zorgen dat de complete doelgroep bereikt wordt, dat jouw bedrijf positief opvalt, dat de omzet groeit en dat alles uit het advertentiebudget wordt gehaald wat erin zit.

https://www.yourbusinessonline.nl/