Web design direct
Image default
Bedrijven

Kunststof koffers in de hoogste kwaliteit

Een op maat gemaakt kunststof koffertjes wordt gemaakt van verschillende materialen zoals polycarbonaat, polystyreen… Met deze grondstoffen kan elk kunststof koffertje worden aangepast aan het individuele gebruik. Zowel een kunststof koffertje als een trolley koffer is verkrijgbaar in variabele afmetingen met een vrij te definiëren breedte, lengte en hoogte. De oppervlakken van de kunststof koffers kunnen individueel worden ontworpen en effectief worden gebruikt voor reclame. Een koffer met initialen of belettering in bedrijfskleur geeft uw bedrijf meer uitstraling.

De uitrusting van de kunststof transportkist

Er is een breed scala aan uitrustingsopties beschikbaar voor de inrichting van uw kunststof trolley koffer of een kunststof transportkist. Hierdoor kunnen de koffers aangepast worden aan uw zeer specifieke eisen en biedt u uw producten de best mogelijke bescherming. Alle kunststof transportkisten en ook de trolley koffer zijn voorzien van een hoogwaardig vergrendelings- en scharnierensysteem. Bij de trolley koffer biedt de toevoeging van een telescopische handgreep en wielen een aangenaam comfort. Bij de kunststof transportkist kunnen ergonomische draaggrepen het draagcomfort verhogen, zelf bij zware producten.

Er zijn geen grenzen aan de ontwerpen

Gespecialiseerde bedrijven met een constant en duurzaam hoog kwaliteitsniveau garanderen u persoonlijke koffer van de hoogste kwaliteit. Alle kunststofkoffers kunnen in het ontwerp en de grootte van uw keuze economisch worden gerealiseerd. De modelbouwers staan garant voor een hoogwaardige en op de behoeften afgestemde uitvoering. Dit van het eerste projectidee tot en met de afgewerkte koffer met initialen. Met kunststof koffers zijn er geen grenzen aan de ontwerpwensen.

Voordelen van kunststof koffers

  • Het grootste voordeel van dit soort koffer is de harde schil. Het maakt de koffer zeer robuust en beschermt de inhoud. Dit is vooral belangrijk als u breekbare zaken zoals glas, vloeistofcontainers of technische apparatuur wilt vervoeren.
  • Een ander voordeel van een kunststof koffertjes koffer is het afwasbare omhulsel. Dit maakt het gemakkelijk om uw koffer te reinigen en het vuil te verwijderen. De schelp kan ook worden behandeld met een polijstmiddel voor onderhoud.
https://insolpa.com/