Web design direct
Image default
Bedrijven

https://www.webdesigndirect.nl

Een werkomgeving waarin medewerkers gezond en veilig kunnen werken en een veilig product. Dat is wat u als werkgever, fabrikant, distributeur of in een andere rol graag wenst. HMPA ondersteunt u bij het aantoonbaar voldoen aan uw verplichtingen. Een positieve en veilige werkomgeving, duidelijkheid over wetten en verplichtingen en producten met een CE keurmerk, die voldoen aan de richtlijnen, zijn het resultaat. Zo heeft u geen kans op boetes of vervolging.

Verplichte CE-markering

Dit bedrijf, gevestigd aan de Zuivelweg in Vorden, biedt veel deskundigheid en ervaring in advisering en begeleiding op het gebied van veiligheid. De medewerkers hebben alle benodigde kennis van ontwikkelingen in de diverse bedrijfstakken en ervaring met uiteenlopende bedrijven. Een CE-markering – door bedrijven zelf ook vaak een CE-keurmerk genoemd – geeft aan dat een product aan de veiligheids-, gezondheids- en milieueisen voldoet binnen de Europese Economische Ruimte.

Deze CE-markering is een verplichte aanduiding voor meer dan 20 productgroepen, waaronder machines, elektrische apparaten, medische hulpmiddelen en speelgoed. Deze productgroepen hebben elk hun eigen veiligheids- en gezondheidseisen. Het HMPA-team helpt u bij het aanvragen CE keurmerk en geeft desgewenst graag een toelichting op wat de onderneming voor u kan betekenen op het vlak van ondersteuning bij het voldoen aan CE-verplichtingen.

CE-gekeurde producten

CE is een afkorting van Conformité Européenne en betreft de overeenstemming met de Europese regels. Wilt u een CE keuring voor uw product, dan kunt u een afspraak maken om vrijblijvend uw machine of product te laten bekijken. Dit bedrijf kan de keuring verzorgen en een adviesrapport aanleveren. Hiermee bent u in staat om aan te tonen dat u aan de Europese regels voldoet en dat u bepaalde machines of producten kunt gebruiken of verkopen.

https://www.hmpa.nl/