Web design direct
Image default
Banen en opleidingen

Zakelijke taaltraining online volgen

Heeft u voor uw functie specifieke kennis nodig van een buitenlandse taal? Dan kunt u bij The Square Mile een gespecialiseerde taaltraining volgen, gericht op uw leerbehoeften. The Square Mile biedt als taleninstituut al geruime tijd taalcursussen aan in diverse talen en voor verschillende branches. We hebben trainingslocaties op een aantal plekken in Nederland en komen ook bij bedrijven zelf om cursussen te geven. In deze tijden van corona is deze optie echter niet altijd gewenst. Daarom kunt u bij ons ook een zakelijke taaltraining online volgen. Natuurlijk kunt u hierbij rekenen op dezelfde kwaliteit en begeleiding als tijdens onze face-to-face trainingen.

Voordelen online taaltraining 

Steeds meer mensen werken vanuit huis en de laatste tijd is dit proces ook nog eens versneld. Niet zo vreemd dus, dat er ook meer vraag is naar online taaltrainingen. Bij The Square Mile kunt u een online taaltraining volgen in vrijwel iedere gewenste taal, gericht op uw branche. Onze trainers zijn veelal native speakers met ervaring in een specifieke branche. We kunnen dus altijd wel een trainer vinden die precies de gewenste taalkennis over kan brengen. Dit gebeurt op professionele wijze, met veel persoonlijke begeleiding. Op deze manier krijgt u de mogelijkheid om alles uit uw training te halen, voor het beste resultaat. Uw online cursus kunt u op elk gewenst moment volgen. U kunt dit afstemmen met uw trainer.

Cursussen op maat

De taalkennis die u nodig heeft, hangt af van uw branche, functie en niveau. Daarbij leert iedereen op een andere manier. Daarom wordt uw taaltraining bij The Square Mile op maat samengesteld. Of u nu individueel of in een groep de cursus volgt, er wordt altijd rekening gehouden met uw persoonlijke wensen en doelen. Kijk voor de mogelijkheden op onze website, of neem contact met ons op zodat we uw vragen kunnen beantwoorden.

https://www.thesquaremile.nl/