Web design direct
Image default
Bedrijven

Een professionele presentatiekoffer op maat vindt u bij Insolpa!

Transportverpakkingen op maat

Of het nu gaat om producten, gereedschappen of instrumenten, het is steeds belangrijk alle bedrijfseigendommen veilig te vervoeren. Het zijn immers zeer waardevolle bezittingen die steeds veilig opgeborgen horen te zitten. Insolpa vervaardigt daarom verschillende transportverpakkingen op maat. Dit gaat van flightcases tot transportkisten en presentatiekoffers. Insolpa zorgt steeds voor een ideale verpakking die perfect met uw wensen en eisen overeen komt!

Presentatiekoffer op maat

Tijdens een presentatie gaat het er natuurlijk om dat u de producten zo goed mogelijk aan de klant voorstelt. Een juiste presentatiekoffer zal u daar enorm bij helpen. Insolpa zal daarom voor een presentatiekoffer op maat zorgen. Zo bent u meteen verzekerd van een goede eerste indruk. Door het bedrijfslogo op de koffer te plaatsen, zal u ook de herkenbaarheid van het bedrijf vergroten. Een presentatiekoffer van Insolpa straalt professionaliteit uit, iets wat u zeker en vast aan de reactie van uw (potentiële) klanten zal merken.

Aluminium koffers op maat

Insolpa werkt erg veel met aluminium. Het lichte gewicht van aluminium koffers op maat zorgt ervoor dat heel wat bedrijven voor dit materiaal kiezen. Verder zijn de koffer erg sterk en slagvast. Een aluminium presentatiekoffer is verder ook zeer stijlvol. Een aluminium presentatiekoffer ziet er zowel aan de binnen- als aan de buitenkant professioneel uit, wat u zeker zal helpen tijdens een productpresentatie.

Een hoge kwaliteit

De mogelijkheden van Insolpa zijn enorm. Elk soort koffer wordt tot in het kleinste detail op maat gemaakt. Met een op maat gemaakt koffer van Insolpa zal op een representatieve en professionele manier uw producten aan potentiële klanten kunnen voorstellen. Insolpa levert niet alleen snel en correct, ze zorgen bovendien ook voor producten van hoge kwaliteit waarop u dag na dag kan rekenen!

https://insolpa.com/