Web design direct
Image default
Bedrijven

Advocaat voor letselschade Zoetermeer

Heeft u de hulp van een advocaat nodig voor het claimen van een schadevergoeding? In het geval van letselschade Zoetermeer kunt u hiervoor terecht bij Thomas van Dijk. Als u fysiek letsel heeft opgelopen door toedoen van iemand anders, kan dit grote gevolgen hebben. In veel gevallen kunnen de kosten flink oplopen. Letselschade advocaat Van Dijk kan u helpen om de kosten voor de geleden schade te verhalen op de tegenpartij. Hij gaat op effectieve wijze aan de slag om de gewenste resultaten te behalen. Van Dijk pakt zowel grote zaken aan als kleinere zaken en houdt rekening met uw situatie.

Waar Van Dijk u mee kan helpen

Letselschade advocaat Van Dijk kan u van dienst zijn op verschillende gebieden van letselschade. Hij is gespecialiseerd in het bijstaan van slachtoffers van verkeersongevallen, ongelukken op de werkplek, medische fouten en mensen die een whiplash hebben opgelopen. Thomas van Dijk werkt samen met zijn collega’s en met andere specialisten om de beste resultaten te bereiken. Als LSA advocaat heeft hij alle kennis en ervaring in huis die nodig is om u zo goed mogelijk bij te kunnen staan. Al het juridische papierwerk kunt u overlaten aan Van Dijk, zodat u zich kunt richten op uw herstel.

Verjaring regresvordering

In veel gevallen zijn er meerdere personen betrokken bij een ongeval. In een bedrijf kunnen er bijvoorbeeld soms meerdere eigenaars aansprakelijk zijn. Als slachtoffer kunt u de schade claimen bij een van de eigenaren, ofwel hoofdelijke medeschuldenaren. Deze kan vervolgens de andere eigenaar aanspreken voor de helft van het verschuldigde bedrag. Dit heet een regresvordering. Wacht de aangesproken partij hier echter te lang mee, dan vervalt het recht op regresvordering. Dit wordt ook wel verjaring regresvordering genoemd. Op de website kunt u meer informatie vinden. Ook kunt u hier eenvoudig uw zaak aanmelden.

https://www.letselschadeadvocaatvandijk.nl/