Web design direct
Image default
Dienstverlening

Expert op het gebied van bevroren en gekoelde opslag

De drie vestigingen van Frigo Group -hét adres voor koeltransport en -opslag!- zijn uitgerust met een modern WMS (Warehouse Management Systeem). Dit betekent barcode identificatie en track & trace van alle goederen tot op colliniveau. Klanten van Frigo Group hebben allemaal een persoonlijke login + wachtwoord en kunnen op ieder willekeurig moment hun eigen producten in de opslag bekijken.

Actuele overzichten met aantallen en houdbaarheidsdata downloaden kan ook. Door middel van Electronic Data Interfacing worden de gegevens automatisch gecommuniceerd. De klant kan zelf aangeven welke info hij / zij wanneer wil ontvangen. De een geeft een voorkeur aan voor een wekelijkse lijst met voorraden. Sommige producenten willen een aantal keer per dag ingelicht worden. Inderdaad bij Frigo Group is iedere afzonderlijke klant Koning!

Frigo Group regelt de opslag van uw producten in een modern vrieshuis. Daarnaast verzorgt deze firma het vervoer naar klanten. Onlangs heeft Frigo Group negen gloednieuwe tautliners gekocht. Dit zijn vrachtwagens of trailers met een schuifdak en schuifzeil. Met deze investering in de wegvloot is de capaciteit voor de komende jaren gewaarborgd. De tautliners zullen met name machines, apparaten en staal van A naar B brengen.

Naast gekoeld transport is dit namelijk ook een niche waarin Frigo Group haar diensten aanbiedt. Op alle locaties en bij alle werkzaamheden staat duurzaamheid op nummer 1. De productiemethoden, machinekamers en afvalstromen zijn verantwoord en zo energiezuinig mogelijk. Frigo Group houdt zich strikt aan de geldende eisen en wetten op het gebied van veiligheid.

Wilt u hier meer over weten en bent u benieuwd wat Frigo Group voor uw bedrijf zou kunnen betekenen? U bent bij deze uitgenodigd eens langs te komen voor een kennismakingsgesprek. Hierbij de adres- en contactgegevens van de drie locaties.

-IJweg 1635, 2151 MR Nieuw-Vennep, telefoon +31 252 419 017, email margreetvanelderen @frigogroup .com

-De Immenhorst 9, 7041 KE ’s-Heerenberg,

telefoon +31 314 66 51 25, email henkvanveen @frigogroup .com

-Poppenbouwing 24, 4191 NZ Geldermalsen, telefoon +31 850 440 680, email margreetvanelderen @frigogroup .com

https://www.frigogroup.com/nl/