Web design direct
Image default
Bedrijven

Spanning voor het rijexamen

We vinden het allemaal spannend om het examen af ​​te leggen, er is niets mis mee. Sommige mensen zijn echter zenuwachtiger over het CBR-examen dan anderen. Bij andere mensen zijn de zenuwen zo groot dat ze dichtklappen zijn en het examen helemaal niet kunnen afleggen.

Hoe ga je om met dit probleem en hoe voorkom je fouten die je niet zou maken bij het CBR-examen? Als u te zenuwachtig bent om het examen af ​​te leggen, kunnen wij u helpen.

Opmerking: er zijn middelen beschikbaar om u te helpen uw zenuwen onder controle te houden. Let hier goed op, want sommige hebben invloed op de rijvaardigheid. Je reactietijd zal niet optimaal zijn, maar dit is erg belangrijk bij het rijexamen.

Minder zenuwachtig tijdens het examen

Weet u zelf dat examens u erg nerveus kunnen maken? U zult waarschijnlijk nerveus zijn voordat u het CBR-examen aflegt. Gelukkig kunnen we u op verschillende manieren helpen:

Examen

Ben je al zenuwachtig over het rijexamen dat je gaat afleggen na de rijlessen in Tilburg? Door middel van de tussentijdse toets (TTT) kunt u heerlijk ontspannen. U heeft al een test gedaan om u aan de situatie aan te passen. Daarnaast bent u al bij een keurmeester in de auto gestapt en bent u geslaagd voor het belangrijke deel van het examen. U hoeft dit tijdens het examen niet meer te doen, u hoeft zich er dus geen zorgen over te maken.

Veel oefenen

Wilt u weten hoe het examen in de toekomst zal worden afgenomen? Vraag onze docent om een ​​keer met je te oefenen. Je instructeur is als een examinator en vraagt ​​je om de CBR-rijexamenroute te volgen. De verwachte instructies ontvang je tijdens het tentamen. Als u merkt dat het werkt, kunt u het natuurlijk meerdere keren herhalen.

https://rijschoolintilburg.nl/