Web design direct
Image default
Bedrijven

Mediator Hilversum, Almere en Amsterdam

Mediator echtscheiding Almere, Hilversum en Amsterdam zorgt voor conflictbemiddeling waarbij naar een oplossing wordt gezocht voor een situatie waar u samen niet uitkomt. Als partijen het niet met elkaar eens zijn kan de communicatie soms zeer lastig verlopen. Mediator Hilversum, Mediator Amsterdam en Almere zorgen voor extra steun in de rug bij het maken van heldere concrete afspraken tussen alle betrokken partijen. Er wordt naar iedereen geluisterd; iedereen krijgt de ruimte en de kans om zijn of haar kant van het verhaal te laten horen. Mediator echtscheiding Almere, Hilversum en Mediator Amsterdam kan u begeleiden om uw scheiding goed te laten verlopen

Mediator Amsterdam echtscheiding

Een scheiding kan een zwaar en emotioneel proces zijn. Zowel voor u, uw ex-partner als de kinderen. Soms loopt een scheiding stroef waardoor er getouwtrek ontstaat tussen de betrokken personen. De mediator biedt een luisterend oor, vanaf het kennismakingsgesprek tot aan de laatste afspraak waarbij het echtscheidingsconvenant wordt getekend. Samen met u zoekt uw mediator naar haalbare, passende oplossingen voor de zaken die geregeld moeten worden.

Gebieden van echtscheiding

Mediator Hilversum, Almere en Amsterdam bemiddelen op meerdere vlakken. In de persoonlijke en financiële situatie verandert een hoop als u gaat scheiden. Om grote problemen te voorkomen wordt alles geregeld. Denk aan de omgangsregeling, financiële zaken, de verdeling van de inboedel en de eventuele rechten en plichten die u beiden heeft.

Wat kost een scheidingsmediator?

Het voordeel van mediation is dat het traject niet lang hoeft te duren en niet duur hoeft te zijn. In veel gevallen is ook een subsidie van de Raad voor Rechtsbijstand mogelijk. U kunt op www.rechtsbijstand.nl bekijken of u met uw inkomen en vermogen voor deze subsidie in aanmerking komt. Komt u dat niet, dan betaalt u een tarief van 165 per uur excl btw.

https://mediationvoorjou.nl/