Web design direct
Image default
Bedrijven

Het gemak van Shiftbase: één programma voor roosters, verloven en de complete personeelsadministrati

Het personeelssysteem van Shiftbase is ISO 27001 gecertificeerd. We leggen wat dit betekent en waarom het zo belangrijk is. ISO 27001 is een officiële informatieveiligheidsnorm die garandeert dat het informatieproces op basis van een Information Security Management System gebeurt. Met andere woorden de gegevens van klanten zijn te allen tijde optimaal beveiligd. Nu en in de toekomst, want het certificaat geldt slechts voor drie jaar. Daarna zal nog eens een audit afgenomen moeten worden. En na de volgende drie jaar weer. Et cetera. Onder meer de volgende zaken moeten steeds opnieuw bewezen in orde zijn:

-fysieke securiteit zoals goedgekeurde sloten en brandveiligheid;

-betrouwbaarheid van het personeel op vlakken als huisregels, fraude en diefstal;

-toegangscontrole van systemen;

-continuïteitswaarborg ook in het geval van calamiteiten.

Shiftbase software is multifunctioneel.

Een werkrooster maken, de urenregistratie en verlofaanvragenbeheer: je doet het voortaan in één online programma. De voordelen van online werken zijn talloos. Zo voer je veranderingen in als het jou uitkomt, dus ook als je even niet achter je bureau zit. Medewerkers hebben 24/7 toegang tot het actuele rooster. Jij kunt real time zien wie er aan- en afwezig zijn en hoe het er voor staat met de loonkosten. Toeslagen worden automatisch berekend in Shiftbase, net als plus-uren en min-uren. Een toeslag is per contracttype of per dienst in te stellen. Doordat je een compleet beeld hebt, is het ook mogelijk rapportages door te sturen. Denk dan aan de salarisgegevens van een bepaalde maand of een heel jaar.

Shiftbase is een toonaangevende, internationale firma op het gebied van bedrijfssoftware. In Nederland staan Jurrien Strobel en Kars Frijters aan het roer. Je kunt ze per mail en telefoon bereiken: info@shiftbase.com, +31 0 23 711 40 54. Langsgaan, kennismaken en de mogelijkheden doornemen kan ook. Het verzoek is wel om van te voren een afspraak te maken. Shiftbase is gevestigd aan de Groeneweg 2A in Zoetermeer, te bereiken via de A12.

https://www.shiftbase.com/nl/