Web design direct
Image default
Bedrijven

De beste zorg voor u en uw baby

Verloskundigenpraktijk

Als u zwanger bent, is het nauwkeurig monitoren van u en uw baby van groot belang. Verloskundige Den Haag kan u in deze periode op deskundige wijze bijstaan. Door het regelmatig controleren van uw bloeddruk en gewicht, maar ook door u inwendig te onderzoeken en het in kaart brengen van uw leefstijl. Op deze manier kan uw zwangerschap nauwgezet in de gaten worden gehouden en kunt u met het grootste vertrouwen uitzien, naar het moment waarop uw baby wordt geboren. Bij verloskundige Den Haag kunt u, indien gewenst, ook op avondspreekuur komen en bent u verzekerd van een vast team dat u bijstaat, in deze bijzondere periode van uw leven.

De verloskundigen Delft

Om het u als aanstaande ouders zo comfortabel mogelijk te maken hebben Verloskundigen Delft op meerdere locaties spreekuren zodat de reistijd voor u beperkt blijft. De verloskundigen Delft, staan in nauw contact met de omliggende ziekenhuizen door hun goede samenwerking. Als met u besproken is of u thuis of in het ziekenhuis wenst te bevallen, dan bent u verzekerd van een goede samenwerking tussen beide partijen. Mocht er onverhoopt iets toch niet goed verlopen, dan zult u adequaat worden geholpen. Altijd op de persoonlijke, betrokken wijze waarop verloskundigen Delft en de verloskundige Rijswijk haar cliënten wil bijstaan.

Ongerustheid

Een zwangerschap kan voor veel ongerustheid zorgen. Het is een spannende tijd waarin veel ervaringen en gevoelens nieuw zijn. Het spreekt voor zich dat u te allen tijde contact met verloskundige Rijswijk kunt opnemen, als u ongerust bent.

De bevalling

Ter voorbereiding op de bevalling zult u veel informatie ontvangen. Het is ook mogelijk om voorlichtingsavonden in het ziekenhuis te bezoeken. De Verloskundige Rijswijk zal u bijstaan tijdens de bevalling en de eventuele nacontrole voor u verzorgen.

https://verloskundigenpraktijkotis.nl/