Web design direct
Image default
Entertainment

Wat voor feest vier jij?

Feestje vieren? Uiteraard! Die kans laat je je toch niet afnemen! Maar welk feestje gaat het worden? Ga je voor een voordeurfeestje, waarbij de straat getuige is van het geheel, of voor het echte festivalgevoel? Een aantal ideeën voor wat voor soort feest jij kunt organiseren!

Een voordeurfeestje

Een voordeurfeestje organiseren is ontzettend leuk om te doen als verrassingsfeestje. Wil je de straat laten meegenieten van de overval door een DJ voor de deur van de jarige of geslaagde? Of wil je voorkomen dat de buren gaan klagen en kies je voor een stille disco op de stoep? Wat jij wilt. Nu duurt een feestje op de stoep misschien niet zo lang, maar dan vieren we het daarna gewoon verder in de tuin of in huis, natuurlijk. Of kies voor de verjaardagsbus met DJ én saxofonist!

Tuinfeest tot ’s ochtends vroeg

Tover je tuin om tot een feestparadijsje met een fijne DJ, lekkere hapjes en drankjes, een dansvloer en met de juiste vrienden. Met elkaar genieten op een zwoele zomeravond en met elkaar de zon onder (en misschien ook wel weer op?) zien gaan. Uiteraard zal je rekening moeten houden met de buren, maar die kan je natuurlijk ook heel slim gewoon uitnodigen…

Magic is in the air

Zin in iets magisch op je feestje? Huur een tafelgoochelaar in. Terwijl het feest in volle gang is en je gasten zich vermaken, zal deze magiër gewoon langs de tafels gaan of zich voegen bij groepjes vrienden. En zo onder hun neus laat hij zijn magische kunsten zien. Het geeft je feest net een heel ander tintje en de magie is alleen maar groter als het recht onder je neus gebeurt! Niks geen trucjes die je op het podium ongezien kunt doen, want de mensen kijken je recht op je vingers!