Web design direct
Image default
Aanbiedingen

Tips voor het inhuren van een professioneel schoonmaakbedrijf voor je kantoor

Het klinkt misschien ongelooflijk, maar je bureau herbergt 400 keer zoveel ziektekiemen als een wc-bril. Hoewel de meeste van deze bacteriën rond je telefoon zijn geconcentreerd, is het oppervlak van het bureau zelf een broedplaats voor schadelijke ziektekiemen die jou en je team echt je weerstand tegen griep en andere virale aandoeningen behoorlijk kunnen aantasten. Daarom is het zo belangrijk om uw bureau, telefoon en elk ander oppervlak waarmee je regelmatig in contact komt, grondig schoon te laten maken. Als we ons verplaatsen in onze kantoorruimtes, helpen we de bacteriën ook om te verplaatsen. In een wereld na Corona gaat hygiëne een grote rol spelen in de manier waarop kantoren worden beheerd, en het is nu belangrijker dan ooit om te weten waar ziektekiemen van persoon op persoon worden overgedragen.

Een professioneel schoonmaakbedrijf inhuren

Er zijn bepaalde dingen die je mag verwachten van een goed schoonmaakbedrijf. Deze moet professioneel, beleefd en efficiënt zijn. Niet alle schoonmaakbedrijven zijn echter hetzelfde. Je moet er dus voor zorgen dat je samenwerkt met iemand die aan jouw verwachtingen voldoet. 

Beleefde schoonmakers

Als het schoonmaakbedrijf is ingehuurd om buiten kantooruren schoon te maken, denk je misschien niet dat het nodig is dat beleefdheid bij het schoonmaakpersoneel erg nodig zal zijn. Maar wat als sommige van jouw medewerkers laat werken of vroeg komen als de schoonmaakploeg in de buurt is? Zou het niet helpen als de leden van de schoonmaakploeg beleefd zijn? 

Op de juiste tijden laten schoonmaken

Je wilt vooral dat het kantoor schoonmaak effect heeft. Dit is de plek waar jij en al jouw medewerkers van 9-5 werken. Dus je wilt in een schone, stofvrije, inspirerende omgeving je werk kunnen doen. Als je elke dag naar je werk komt en je last hebt van het vuil dat je om je heen ziet, betekent het dat dat je schoonmaakpersoneel zijn werk niet goed doet. Jouw kantoor zou altijd stofvrij en sprankelend moeten zijn.

Voor een reële prijs een goed schoonmaakbedrijf

De prijs hangt uiteraard altijd af van de oppervlakte van je kantoor en tijdens welke uren er schoongemaakt kan worden. Voor marktconforme prijzen kun je je kantoor op een degelijke en efficiënte wijze laten schoonmaken. Kantoor schoonmaak zorgt ervoor dat je personeel en klanten je bedrijf een stuk meer weten te waarderen.

 

https://www.ew.nl/