Web design direct
Image default
Banen en opleidingen

Consulent Openbare Orde en Veiligheid

Introductie

Wil jij werken in een innovatieve gemeentelijke organisatie vanuit passie, verbinding en innovatie? Dan zoeken wij jou! Kom onze organisatie versterken in de volgende situaties:

 • Adviseur openbare orde en veiligheid (36 uur)
 • Focus op BIBOB-onderzoek en populatiezorg (tijdelijk)
 • Je functie / functie is adviseur openbare orde en veiligheid

De gemeenten Boxtel en Sint-Michielsgestel ontwikkelen zich krachtig op verschillende beleidsterreinen. Daar is het team openbare orde en veiligheid trots op. Het oplossen van het sabotageprobleem staat bovenaan de agenda. In het verleden zijn we al enige tijd bezig met het maken van strategieën in het cluster. Het is belangrijk dat ons beleid wordt afgestemd op nieuwe ontwikkelingen. Werk in het kader van dit beleid is nooit voltooid.

Voor het cluster “Openbare Orde en Veiligheid” zijn wij op zoek naar adviseurs “Openbare Orde en Veiligheid”. Voor de adviseur zijn de belangrijkste zaken BIBOB-enquêtes en volksgezondheidszorg.

Met de “Wet op het openbaar bestuur ter bevordering van integriteitsevaluatie” (“wet Bibob”) voorkomen we dat criminelen misbruik maken van vergunningen, subsidies en aanbestedingsdocumenten. Zo voorkomen we dat ze doordringen in de bovenwereld en beschermen we de concurrentiepositie van betrouwbare ondernemers. We hebben onlangs het toepassingsgebied van de “Bobo Act” uitgebreid. Op deze manier kunnen we onze vernietigingsmethoden versterken. Daarom zijn we op zoek naar nieuwe enthousiaste talenten voor ons team.

Uw belangrijkste taak is het onderzoeken van complexe documenten (vergunningen, onroerend goed, subsidies en aanbestedingen) met een hoog risico op strafbare feiten en deze te voorzien van een volledigheidsbeoordeling. Je werkt nauw samen met de afdeling die verantwoordelijk is voor de belangrijkste workflow van deze documenten. Uw beoordeling speelt een belangrijke rol bij de vraag of wij vergunningen of subsidies verlenen / of wij vastgoedtransacties of aanbestedingen toestaan. U houdt rekening met de integriteit van de partij waarmee we zaken willen doen.

Bevolkingszorg

Gemeenten hebben algemene verantwoordelijkheden ten opzichte van bewoners en spelen daarom een ​​cruciale rol bij crisisbeheersing. Naast diverse hulpdiensten is de gemeente vanaf het eerste moment van de crisis betrokken geweest. Nadat de hulpdiensten hun werk hebben afgerond, staan ​​gemeenten meestal nog voor taken. Als er zich een ramp of crisis voordoet, heten deze gemeentelijke activiteiten ‘bevolkingzorg’ en is je belangrijkste taak om de hele organisatie MijnGemeentDichtbij voor te bereiden op mogelijke rampen of crises. De opleiding, training en praktijk van de raad van bestuur en medewerkers staan ​​centraal. Hiervoor werk je nauw samen met collega’s in de veilige wijk en omliggende gemeenten.

Wat je meebrengt

We zijn op zoek naar een energieke collega die een gedreven en professionele bijdrage kan leveren aan de veiligheid van Boxtel en Sint-Michielsgestel. Je hebt een goed gevoel voor politieke bestuursverhoudingen op gemeentelijk niveau. Als de situatie dit vereist, kunt u snel schakelen / actie ondernemen. Als je geen twee beslissende dagen hebt, wees dan beslissend, heb een sterke persoonlijkheid en geniet ervan. Je bent een teamspeler en hebt een agressieve en onderzoekende houding.

Wat we van jou vragen

 • Naast bovenstaande kwaliteiten vragen wij u ook:
 • Je hebt minimaal de werk- en denkvaardigheden van het HBO.
 • Je hebt relevant onderzoek gedaan op minimaal een van de twee gebieden.
 • Je communicatieve vaardigheden zijn uitstekend.
 • Uw maximale reisafstand vanaf de twee steden is 1 uur.
 • Evaluatie kan onderdeel zijn van het selectieproces.

Het aanbod

 • De functie duurt 36 uur met een niveau van 9: maximaal € 4.008.
 • Naast het basissalaris ontvang je ook een IKB (persoonlijk keuzebudget) van 17,05% (inclusief 8% vakantietoeslag) en ontvang je elk jaar 180 voltijds (alle leeftijden niet meegerekend).
 • Er zijn vergoedingsregelingen voor persoonlijke en professionele trainingsmogelijkheden. Daarnaast is er een reeks doorlopende online cursussen.
 • U kunt deelnemen aan alle aspecten van het vitaliteitsveld.

https://www.vindazo.nl/keywords/consulent.html