Web design direct
Image default
Woning en Tuin

Kies je favoriete deur op mijndeurenwinkel.nl

De een houdt van binnendeuren modern, de ander geeft de voorkeur aan landelijke modellen. En weer iemand anders prefereert een klassiek exemplaar. Wat jouw smaak ook moge zijn, op mijndeurenwinkel.nl vind je zeker een passende deur. We omschrijven twee prima binnendeuren voor een mooie prijs. Scott is een deur uit de eigen MDW budgetlijn. Het HDF deuroppervlak heeft zes panelen van 6 mm. Je kunt kiezen uit met polyurethaan voor behandelde stompe deuren en in wit voorgelakte opdek deuren. Laatstgenoemde hebben een slot-gat en voorplaatboring en zijn voorzien van twee paumellegaten. Ga je voor een deur met glas? MDW gebruikt gelaagd veiligheidsglas. Wave is de naam van een Austria Sense Flash binnendeur van 24 cm breed met een haaks profiel. De prijsklasse ligt iets hoger, maar deze deur is nog steeds goed betaalbaar. De brede stijlen en dorpels ogen strak en modern. Net als bij de Scott heb je de keuze uit stomp en opdek. Het is in beide gevallen mogelijk de deur te laten aflakken in een kleur naar keuze.

Is het houten deurkozijn of de complete de deur naar de tuin aan vervanging toe? Op mijndeurenwinkel.nl staat een grote collectie tuindeuren. Merbau, Meranti en Weekamp zijn merken die we aanbevelen. De breedtematen gaan van 63 tot 93 cm. De hoogtes beginnen bij 201,5 en lopen op tot 231,5 cm. De meeste deuren kunnen binnen 1 tot 10 dagen geleverd worden.  Qua achterdeurbeslag zijn er veel mogelijkheden. We raden SKG *** gekeurd beslag aan. De drie sterren staan voor extra zwaar inbraak-werend. Dit buitenbeslag biedt minimaal 5 minuten weerstand tegen een inbreker met gereedschap. Het slot, de scharnieren en de cilinder zijn van uitstekende kwaliteit.  Als een set deurbeslag aanvullend voldoet aan het Politiekeurmerk Veilig Wonen (PKVW), dan heb je echt iets goeds in handen.

Wil je het beslag of de deur die je op het oog hebt, eerst met eigen ogen zien? Je kunt op doordeweekse dagen langsgaan bij de showroom van mijndeurenwinkel.nl. Een afspraak daarvoor maak je telefonisch, per app of mail: 0252-347395, 06-15060895, klantenservice@mijndeurenwinkel.nl.

https://www.mijndeurenwinkel.nl