Web design direct
Image default
Aanbiedingen

Creëer je eigen thuiswerkplek

Creëer je eigen thuiswerkplek 

Tegenwoordig werken steeds meer mensen thuis, niet alleen om corona, maar ook omdat het af en toe makkelijker is. Zit jij nog aan de keukentafel te werken? En worden je huisgenoten helemaal gek van jou? Creëer dan je eigen thuiswerkplek, bij jouw thuis. 

 

Ergonomische werkplek 

Het is belangrijk dat je ook thuis op een gezonde manier te werk gaat. Dit houdt in dat je gedurende de dag de juiste houding aan moet nemen. Op deze manier voorkom je klachten aan je lichaam op langere termijn. Door een juiste houding en afwisseling tussen zitten en staan, verbeter je je gezondheid. Voor de wisseling van de houding zijn er verstelbare bureaus beschikbaar. Deze bureaus zijn verstelbaar in hoogte, waardoor je tussendoor staand kunt werken in plaats van zittend. 

 

Verklein de afleiding 

Thuiswerken is heel wat anders dan op het kantoor. De eettafel is omgetoverd tot jouw bureau en de kruk uit de keuken is inmiddels je bureaustoel geworden. Nu je inmiddels waarschijnlijk vaker thuiswerkt, is het belangrijk om het goed voor elkaar te maken. Waarom zou je het thuis minder hebben dan op kantoor? Het is belangrijk dat je eigen plek wordt gecreëerd, zodat je minder wordt afgeleid door de overige huisgenoten. Bekijk het assortiment van Kato om te zien welke mogelijkheden er beschikbaar zijn voor jou.

 

De ideale situatie 

Je bent thuis, dus je werkplek is helemaal van jou. Toch is het niet de bedoeling dat je de werkplek te persoonlijk gaat maken. Maak de juiste afweging tussen je eigen thuis en de productiviteit, zodat de kans op concentratieverlies wordt verminderd. Zorg ook voor een plek waar de verbinding sterk is. Wat is nou vervelender dan bellen met je collega of een klant en de verbinding valt weg? Het is ook belangrijk om alle relevante bestanden ter beschikking te hebben. Sla daarom alles op in bijvoorbeeld een Cloud, zodat je er overal en altijd bij kunt. 

 

Richt je plek in met Kato Kantoorinrichting

Weet jij niet goed hoe je je thuiswerkplek moet inrichten? Bij Kato Kantoorinrichting staat iedereen voor je klaar. Wil je graag inspiratie op doen? Bekijk dan ons assortiment of kom langs in de showroom. Voor vragen kan je altijd terecht op de website katokantoorinrichting.nl of neem contact op met de klantenservice.

https://www.katokantoorinrichting.nl/