Web design direct
Image default
Entertainment

Game nieuws: Nieuwe Xbox Series X|S games

 

Game nieuws: Nieuwe Xbox Series X|S games

We gaan weer 2 Xbox Series games met je doornemen waar de verwachtingen hoog gespannen voor zijn. Dit zijn echte vechters games waarbij overleven belangrijk is, maar vooral waarbij je de sterkste krijger moet zien te worden. Vanaf proberen wij je maandelijks op de hoogte te stellen van de meeste gewilde Xbox Series games.

Assassins Creed Mirage release 31/12/23

Assassins Creed Mirage is een Xbox Series X|S game waar velen al op zitten te wachten. Echter zal deze toch pas 31-12-2023 gaan verschijnen. Het is een succesvolle reeks en de makers hebben dan ook veel werk om iedere game weer te overtreffen. Dit vraagt niet alleen het nodige denkwerk, maar ook de nieuwste grafische updates. Je kruipt in de rol van Basim die bekend staat als een sluwe en medogenloze dief. Echter heeft hij veel nachtmerries en gaat hij op zoek naar wat hem gerechtigheid kan gaan brengen. Je kunt jezelf aansluiten bij zijn oude organisatie, maar je merkt al snel dat Basim nieuwe credo’s heeft.

Niet alleen zijn lot is veranderd, maar ook zijn visie op de wereld. In het spel ga je kennismaken met veel mensen die een rol gaan spelen in zijn nieuw lotsbestemming. Natuurlijk blijft het doel wel om de sterkste en machtigste assassin te worden. Er zullen ook nieuwe methodes voor het doden van de vijanden worden geintroduceerd. Dit gaat voor nog meer variatie en bovendien uitdaging zorgen. We hopen binnekort meer te horen van Ubisoft over deze nieuwe ontwikkeling.

A plague tale Xbox Series X|S game

Dan komen we bij A plague tale Xbox Series X|S game. Deze game is pas verschenen en het is echt een bijzonder verhaal wat we je zeker kunnen aanraden. Het gaat namelijk over een broer en zus die de stad ontvluchten om zodoende de vloek van Hugo onder controle te kunnen krijgen. Echter merken ze al snel dat Hugo zijn krachten aan het ontwaken zijn en dat betekend dat de vloek ook dichterbij komt. Dood en verderef zijn in aantocht en daarom is het oppassen geblazen voor dierbaren, want zij zullen als eerste de prijs daarvoor moeten betalen.