Web design direct
Image default
Dienstverlening

Je pondjes verdwijnen met behulp van elektrische impulsen

Wil jij graag met behulp van EMS training afvallen? Goed idee! Afvallen met ondersteuning van EMS is zeer effectief! Heb jij geen idee wat EMS is en hoe je hiermee kan afvallen? Wij leggen het voor je uit!

EMS staat voor elektrische spierstimulatie. Dat wil zeggen dat je spieren van buitenaf worden gestimuleerd door elektrische impulsen. Normaal gesproken worden er vanuit je hersenen elektrische prikkels naar je spieren gestuurd. Bij EMS worden extra prikkels aan je spieren toegevoegd door de elektrische impulsen. Spieren reageren altijd met een samentrekking op elektrische prikkels. Het maakt de spieren dan ook niet uit waar deze prikkels vandaan komen, vanuit je hersenen of van buitenaf.

Doordat de elektrische impulsen alle spiergroepen tegelijkertijd kunnen stimuleren, ben je veel minder tijd kwijt aan een training. Tijdens een training in de sportschool kan je namelijk maximaal 60% van de spiergroepen activeren. Daarnaast bereik je met EMS lastig bereikbare gebieden zoals de taille op een eenvoudige manier, waardoor je deze op een makkelijke manier strak kunt trainen. Met een gewone training in de sportschool heb je aan het strak trainen van je taille best een flinke uitdaging.   Naast het eenvoudig trainen van de spieren zorgt EMS ook voor de stimulatie van de stofwisseling en de bloedcirculatie en doorbloeding van de huid. Ook verminderen het gewicht en lichaamsvet door EMS. Met EMS training krijg je jouw lichaam dus snel op de goede weg!

Spieropbouw, afvallen, een strak figuur en meer met EMS

Wil jij weten hoe de EMS training ervaring van EMS gebruikers is? Verschillende ervaringen van mensen die met EMS trainen zijn te vinden op de website van StimaWELL. De EMS training wordt niet alleen ingezet om gewicht te verliezen, maar heeft verschillende uiteenlopende doeleinden. Alle doeleinden zijn zeer doeltreffend.

Dus of je nu wilt afvallen, je rugspieren wilt trainen om rugpijn te verminderen of verhelpen, je huid wilt verbeteren, na een bevalling je bekkenbodemspieren wilt trainen, stress wilt verminderen door beter te ontspannen of fit wilt blijven maar weinig tijd hebt, EMS training biedt de oplossing!

 

https://www.stimawell.com/nl-nl