Web design direct
Image default
Aanbiedingen

Dit is wat je moet doen als je gaat thuiswerken!

Dit is wat je moet doen als je gaat thuiswerken!

Anno 2022 is het normaler dan ooit om thuis te werken. Dit heeft niet alleen te maken met het coronavirus dat we – als het goed is – net achter de rug hebben, maar ook hebben de ontwikkelingen op het gebied van technologie hier een aandeel in. Wat de oorzaak ook is: thuiswerken is normaler dan ooit, maar dat betekent niet dat alles op dit gebied voor zich spreekt. In dit blog helpen we je daarom graag een handje om ervoor te zorgen dat jij straks helemaal klaar bent om lekker vanuit huis te gaan werken. Lees vooral gauw verder!

De juiste verhoudingen op je werkplek

Als we het hebben over de juiste verhoudingen op je werkplek gaat het niet om de afwisseling tussen het uitvoeren van werkzaamheden en vrije tijd of iets dergelijks, maar eerder over de verhouding tussen bijvoorbeeld je armen en het toetsenbord. Als jij een langere tijd aan het werk moet, is het belangrijk dat je goed zit en je bijvoorbeeld op de juiste hoogte zit. Let er daarom ook goed op dat je stoel hoog genoeg staat, je armen gemakkelijk kunnen ontspannen en je natuurlijk niet te ver hoeft te leunen om je muis te besturen!

Twee- of drie beeldschermen

Een andere leuke optie is het hebben van meerdere beeldschermen. Met meerdere beeldschermen kun je een stuk productiever zijn, aangezien je snel kunt switchen tussen verschillende programma’s. Hiermee bespaar je tijd en energie en dus kun je je focus langer bewaren. 

Meerdere beeldschermen zijn ook geen overbodige luxe als je hebt besloten om crypto te gaan traden via Anycoindirect. Op het ene beeldscherm kun je bijvoorbeeld de koers bijhouden, waar je op het andere scherm de daadwerkelijke currencies gaat kopen. Probeer het zeker!

https://anycoindirect.eu/nl