Web design direct
Image default
Aanbiedingen

Verschillende soorten lasers

Verschillende soorten lasers

Lasers kunnen in veel situaties een oplossing bieden. Bijvoorbeeld bij het bestrijden van schimmelnagels, het lichaam ontharen of het verwijderen van tatoeages. Wil je een laser aanschaffen voor in jouw salon, maar weet je nog niet welke? Lees dan verder en kom erachter welke lasers er allemaal zijn!

 

Tatoeages behandelen met een laserapparaat  

Tatoeages zijn permanente versieringen op het lichaam.  Sommige mensen hebben spijt van een tatoeage en willen deze graag laten verwijderen. Dit kan worden bedekt door een nieuwe tatoeage, maar het gevolg is dat de tattoo dan groter wordt. Wanneer iemand dit niet wil, is een laserbehandeling een goede optie. De laser breekt de inkt af in kleine partikels, waardoor ze in de bloedbaan komen en vervolgens afgevoerd worden. Omliggend weefsel wordt niet beschadigd hierdoor, omdat de laser alleen de cellen met inkt aantast. 

 

Lichaamshaar verwijderen met een laserapparaat  

Ontharen kan op verschillende manieren, zoals scheren, waxen en harsen. Dit zijn vaak pijnlijke methodes en bieden een slechts tijdelijke oplossing. Ontharen met behulp van een laserapparaat is pijnloos en zorgt voor een lange termijn resultaat. De laser stoot korte laserpulsen af aan de zone die onthaart dient te worden. Deze puls wordt opgenomen in de kern van het haar zakje, waardoor deze verwarmd wordt en vervolgens vernietigd. 

 

Schimmelnagels verwijderen met een laserapparaat  

Naast het weg laseren van tatoeages en lichaamshaar, is een laserapparaat ook een goede behandelmethode voor schimmelnagels. Deze laser zorgt voor een penetratie tot in het nagelbed. De schimmel in het nagelbed absorbeert de warmte van het laserlicht en dit zorgt ervoor dat de celwanden van de schimmel gedood worden. Om de schimmel te verwijderen zijn er twee of drie behandelingen nodig. 

 

Laat je adviseren 

Nu je weet welke soorten laserapparaten er zijn, is het tijd om te bedenken met welke jij wil werken. Voor meer informatie kan je een kijkje nemen op de website van Laservision. Wil je een laserapparaat kopen? Laat je dan adviseren!

 

https://www.laservision.nl/