Web design direct
Image default
Vervoer en transport

Doypacks afvullen door Macropack

Doypacks afvullen door Macropack

Doypacks afvullen laat u natuurlijk doen door internationaal copacker Macropack. Dit verpakkingsbedrijf is expert op het gebied van voedingsmiddelen verpakken. Naast doypacks verpakken ze ook stazakken, sachets, stickpacks en spouted pouches. Macropack staat bekend om zijn hoge kwaliteit, flexibiliteit, korte levertijden, toonaangevendheid en betrouwbaarheid.

U heeft bij Macropack de keuze uit verschillende soorten verpakkingsvormen, maten, kleuren, materialen en uitvoeringen. Uw wensen en eisen staan centraal. Wilt u uw bedrijfslogo op de verpakking bedrukt hebben? Geen probleem, Macropack regelt het voor u!

Materiaalbesparing en stevige bodem

Een doypack is erg goed voor het milieu. Dat komt voornamelijk omdat de verpakkingen geproduceerd kunnen worden met praktisch alle materialen. Ten opzichte van andere verpakkingsvormen zorgt dat voor een grote materiaalbesparing. Daarnaast hebben doypacks een grote flexibiliteit in design en formaat. De bodem is voorgevormd en zeer stevig. Zodoende blijft een Doypack netjes rechtop staan, ook tijdens het vervoer.

Voedingsmiddelen

Laat Macropack doypacks afvullen voor u. Vele soorten vloeibare en vaste voedingsmiddelen worden verpakt in een doypack. Denk aan voedingsmiddelen als yoghurt, vruchtensap, soepen, rijst, sauzen en baby-food. Neem contact op met Macropack voor meer informatie over doypacks afvullen.

Macropack Adres: Reaumurstraat 13, 3846 BZ Harderwijk Telefoon: +31 (0)341-370314 Provincie: Gelderland

https://www.macropack.nl/