Web design direct
Image default
Aanbiedingen

3 soorten relatiegeschenken voor een geslaagde giveaway op een rijtje

3 soorten relatiegeschenken voor een geslaagde giveaway op een rijtje

Vandaag de dag zijn er zoveel verschillende soorten relatiegeschenken te verkrijgen, dat je bijna niet meer zou weten waar je goed aan doet. Je wilt immers wel dat jouw relatiegeschenk bijdraagt aan jouw doel: de naamsbekendheid of merkherkenning van je bedrijf vergroten. Draagt het hier niet aan bij? Dan is het natuurlijk jammer om er zoveel tijd, geld en moeite in te steken. Een belangrijke voorwaarde van een geslaagde giveaway is dat het relatiegeschenk praktisch en nuttig moet zijn. De ontvanger moet er echt iets aan hebben zodat hij of zij het geschenk ook daadwerkelijk in gebruik zal nemen. Hoe leuk een bedrukte sleutelhanger ook is, grote kans dat deze direct in de prullenbak belandt. Streef je naar een geslaagde giveaway? Verdiep je dan eens in onderstaande drie soorten relatiegeschenken.

 

Praktische en altijd welkome schrijfwaren

Schrijfwaren, zoals pennen, kladblokjes, notitieboekjes en jaaragenda’s, zijn altijd welkom als relatiegeschenk. Wij kunnen maar weinig relatiegeschenken bedenken die nog meer gewaardeerd worden dan praktische schrijfwaren (op bedrukte koffiemokken na dan, zie hieronder). Al is het maar om een belangrijke afspraak te kunnen noteren of notulen te kunnen maken tijdens een vergadering, schrijfwaren komen altijd van pas. En het mooie is: al deze schrijfwaren kun je laten bedrukken met jouw bedrijfsnaam of logo.

  

Herbruikbare tasjes om de plastic soep tegen te gaan

Nu plastic tasjes niet meer gratis verstrekt mogen worden door winkeliers en veel winkeliers er zelfs voor hebben gekozen om deze milieuverontreinigende tasjes helemaal niet meer aan te bieden in hun winkel, zijn herbruikbare tasjes gemaakt van linnen of katoen immens populair geworden. Wil je als bedrijf kenbaar maken dat ook jij je inzet voor een betere en groene wereld zonder plastic soep in zee? Kies dan voor bedrukte herbruikbare tasjes als relatiegeschenk of giveaway.

  

Een gave koffiemok met logo van Loopper

Bedrukte koffiemokken mogen dan al wel bijna net zo oud zijn als de weg naar Rome, ze zijn nog steeds bijzonder populair. Zowel om te geven als om te krijgen. De reden waarom een koffiemok met logo van Loopper dé perfecte giveaway is? Wij Nederlanders zijn ware koffieleuten. Per persoon verslinden wij maar liefst 8,4 kilogram koffie per jaar. Niet zo gek dus dat een bedrukte koffiemok goed in de smaak valt!

 

https://www.loopper.com/

Gerelateerde artikelen

De geschiedenis van de headshop

3 tips om je airco te onderhouden

Zo zet jij het perfecte kerstdiner op de tafel