Web design direct
Image default
Dienstverlening

Bij de Naambordensite kan je de mooiste naamborden bestellen

Wilt u een naambord voor bij uw woning bestellen maar ziet u door de bomen het bos niet meer door de verschillende aanbieders? Dan kunnen we u zeker de Naambordensite aanbevelen. De Naambordensite heeft het grootste assortiment naambordjes van Nederland en België. Iedereen kan hier slagen voor een mooi naambord! De verzending van de naamborden is in veel gevallen gratis, bij hele grote en zware naamborden en bij de uithangborden wordt er een klein bedrag aan verzendkosten gevraagd. Op de site staat een duidelijk overzicht waarop u kunt zien hoelang de levertijd ongeveer is, dit hangt af van het type naambord dat u besteld. Veel bordjes zijn binnen 2 dagen al in huis, de handgemaakte en handbeschilderde borden kennen uiteraard een langere levertijd, tot maximaal 10 weken.

Online uw naambord bestellen, zo gedaan!

Wanneer u op de website van de Naambordensite komt ziet u aan de linkerkant een keuzemenu. Hier kunt u het materiaal aanklikken waar u uw naambord van gemaakt wilt hebben. U komt dan vervolgens op een pagina waar alle verschillende naamborden van dat materiaal op staan. Hier kunt u uw keuze maken uit diverse typen naamborden. Bij elk naambord staat duidelijk aangegeven welke opties mogelijk zijn. Opties zoals kleur van de letters, kleur van het naambord en het lettertype. De meeste bordjes zijn in meerdere maten verkrijgbaar. Meet van te voren goed op welke afmetingen uw naambord moet worden, het zou zonde zijn als het naambord dat u besteld heeft toch te groot of te klein blijkt te zijn.  

Alleen een huisnummer? Bekijk de huisnummerborden op de site

Wilt u geen naambord maar alleen een huisnummerbord? Uiteraard heeft de Naambordensite die ook in het assortiment! De collectie van de huisnummerborden is ook zeer ruim. Voor ieder is er wat wils, van een simpel, klein bordje tot een groot bord met een nostalgische look. Ook kunt u het huisnummer met de hand op het bordje laten schilderen, dit kan bijvoorbeeld bij de houten huisnummerborden.

Stel zelf uw bordje samen en bestel online. Heeft u hulp nodig of heeft u een vraag? De Naambordensite is goed bereikbaar en staat voor u klaar!

 

https://www.denaambordensite.nl/