Web design direct
Image default
Zakelijke dienstverlening

Alles-in-één bedrijfssoftware van Shiftbase

Het urenregistratie programma dat Shiftbase heeft ontwikkeld, is geschikt voor allerlei branches. Bekende bedrijven als Rabobank, Marriott Hotels en Superdry werken ermee. Het grote voordeel is dat je slechts in één programma hoeft te werken voor de complete administratie. De roosters, de vakantieplanning, verlofaanvragen, de tijdklok en het personeel beheer zijn onderling gekoppeld, zodat jij als leidinggevende het overzicht kunt houden. Een tweede belangrijk pluspunt is dat alle gegevens online ingevoerd worden. Dit levert een tijdbesparing op en zorgt ervoor dat jij flexibel bent. Je logt in waar en wanneer je wilt. Als je een pc, laptop, tablet of smartphone tot je beschikking hebt, kun je altijd en overal doen wat je moet doen. Dit geldt overigens ook voor je medewerkers die sneller roosterwensen en vakantieaanvragen kunnen doorgeven.

Dat jij een goed overzicht hebt van de personeelsplanning is belangrijk. Het Shiftbase-team snapt dat. De dashboardfunctie geeft een beeld van alle essentiële HR-gegevens. Via verschillende widgets -die je zelf aan en uit kunt zetten- krijg je data per periode en / of personeelslid te zien. Is er een belangrijke boodschap die je aan je mensen wilt overbrengen? Shiftbase biedt de mogelijkheid nieuwsberichten te plaatsen. Dit kan via een mail of een pushbericht, waar je ook een bijlage aan kunt hangen.

Er zijn drie Shiftbase-pakketten in de aanbieding. Het Free Starters Pakket is gratis en is bedoeld om kennis te maken met Shiftbase en alle functionaliteiten. Het Starters Pakket is prima geschikt voor kleine ondernemingen met niet meer dan vijf afdelingen. Premium is het meest gekozen pakket. Aan het aantal medewerkers, afdelingen en teams dat kan inloggen, wordt geen maximum gesteld. Naast de basisfuncties, kun je gebruik maken van onder meer de volgende features: toegang tot de API, onderscheidbare afwezigheidstypen (je kunt ze zelf aanmaken en wijzigen), open diensten (individuele medewerkers kun je uitnodigen voor een dienst), geavanceerde toeslagen, uitgebreide rapportages, weer (een ingebouwde weersverwachting voor de komende 14 dagen), bezetting, budgetbeheer, flexpool, vaardigheden en premium koppelingen.

https://www.shiftbase.com/nl/