Web design direct
Image default
Aanbiedingen

Een eigen wellness gewoon in je badkamer

Naar de wellness of naar de schoonheidsspecialiste gaan is echt heerlijk! Je komt tot rust en je huid krijgt een geweldige opkikker. Als je de wellness uit loopt ben je weer helemaal zen en voel jij je op en top uitgerust. Maar helaas is hier niet altijd tijd voor. Een makkelijke manier is dan ook om de wellness in huis te halen. Het is dan mogelijk om op elk moment heerlijk te genieten en op rust te komen. Dit kan aan de hand van producten voor je huid, voor in bad of in de douche. Wil je zelf op rust komen aan de hand van heerlijke producten voor je huid? lees deze blog dan verder! Wij vertellen hier namelijk meer over. 

Een heerlijke gezichtsroutine

Een huidroutine begint bijna altijd met een reiniger. Huidverzorgingsreinigers zijn samengesteld om de huid te reinigen en op te frissen. Veel huidverzorgingsproducten zijn op zuur gebaseerd, maar de meest effectieve zijn alkalisch of glycol. Alkalische reinigingsmiddelen werken het beste op een vette huid, terwijl producten op basis van glycol uitstekend geschikt zijn voor de droge huid. Ze bieden antioxidanten en stimuleren de aanmaak van collageen. Beide stoffen zijn nodig om de huid er jonger uit te laten zien. De producten die veel van deze werkende stoffen bezit zijn producten van BABOR! Op de BABOR Webshop staan niet alleen gezichtsreinigers op maar ook maskers. Dit is een ideale manier om je gezicht een extra boost te geven. Dit kan hydraterend zijn maar ook preventief voor bijvoorbeeld acne. 

Meer informatie nodig?

BABOR webshop heeft naast producten voor het gezicht ook producten die geweldig zijn voor de huid. Zeep je zelf in onder de douche of in bad met een heerlijke douchegel die je doet denken aan de wellness. Een heerlijk rust moment is het dus. Na het schoonmaken van de huid is het heerlijk om een scrub aan te brengen. De scrub zorgt er voor dat de dode huidcellen van je lichaam worden verwijderd. Je huid voelt dan ook heerlijk zacht en glas aan. Wil je meer weten over de producten van BABOR? Neem dan gerust een kijkje op de website van Quality Wellness Resorts. Hier vind je alle antwoorden op je vragen!

https://www.qualitywellnessresorts.nl/