Web design direct
Image default
Sport

EMS training is de meest effectieve training voor thuis

De meest effectieve training voor thuis is de EMS training. Door middel van elektrische impulsen van buitenaf worden je spieren extra gestimuleerd. Was je voorheen 3 tot 4 uur aan het zwoegen in de sportschool maar ben je die manier van sporten zat of heb je er gewoon geen tijd meer voor? Met een EMS training van 20 minuten bereik je exact hetzelfde resultaat als met al die uren sporten in de sportschool. En voor een training met EMS hoef je nergens meer naar toe, je kan deze training gewoon thuis uitoefenen!

Tijdens de EMS thuistraining draag je een stimulatiepak en heb je bandelektroden om je armen en benen. Via het stimulatiepak en de bandelektroden ontvangen je spieren de elektrische impulsen. De elektrische impulsen doen geen pijn, ze geven een licht prikkelend of kriebelend gevoel.

De elektrische impulsen zijn absoluut niet schadelijk voor je spieren. Onze spieren zijn namelijk al gewend om gestimuleerd te worden via elektrische impulsen, alleen komen deze normaal gesproken vanuit ons centrale zenuwstelsel. Wanneer je gaat sporten met EMS krijgen je spieren de elektrische impulsen van buitenaf, via het stimulatiepak en de bandelektroden. Voor onze spieren maakt het niet uit waar de impuls vandaan komt, op beide impulsen reageren ze hetzelfde.

EMS trainer apparaat van StimaWELL

Het stimulatiepak en de bandelektroden staan in verbinding met een EMS apparaat. Het beste EMS trainer apparaat kan je bij StimaWELL huren of kopen.

StimaWELL is onderdeel van Schwa-Medico uit Duitsland. Het bedrijf is leverancier en ontwikkelaar van medische apparaten die geschikt zijn voor elektronische therapieën, al meer dan 40 jaar. Het EMS trainer apparaat is het beste en nieuwste apparaat dat geschikt en speciaal ontwikkeld is voor thuistraining. Met 70 voorgeprogrammeerde trainingsprogramma’s heeft de EMS trainer van StimaWELL voor elk doeleinde een geschikte training. Of je nu wilt trainen met EMS om af te vallen, je spieren sterker te maken, cellulitis te verminderen, of totaal fit wilt worden, het kan allemaal! Zelfs de onderliggende spieren en lastige plekken worden met EMS bereikt.

https://ikwilstimawell.nl/