Web design direct
Image default
Aanbiedingen

Zwembaden in de tuin

Een zwembad in de tuin is genieten in de zomer. De intex prism frame pool worden vaak gemakkelijk afgezet bij lekker weer en zijn ook gemakkelijk af te breken bij slechte weersomstandigheden. Het zwembad kan gedurende een dag worden afgedekt met een afdekzeil. Op deze manier worden ongewenste materialen buiten het zwembad gehouden. Welke materialen ben jij allemaal nodig naast het zwembad? Wij vertellen jou er graag meer over. 

 

Zwembadtrap 

Een trappetje om je zwembad in te komen is ideaal. De trap is vaak voorzien van antisliptreden, zodat je veilig het zwembad kunt betreden. Het is veilig voor zowel de kinderen als de ouderen. De kinderen kunnen zelf zonder toezicht het zwembad betreden. De zwembad trappen zijn verkrijgbaar in verschillende hoogtes; voor ieder zwembad een eigen hoogte. 

 

Afdekzeil 

Een afdekzeil voorkomt bladeren en ander vuil in het zwembad. Daarnaast houdt het afdekzeil ook zonlicht tegen. Wellicht heb je de gaten in het afdekzeil wel eens voorbij zien komen. De kleine gaatjes zorgen voor het ademen van het water. De gaatjes zijn ook ideaal voor als het geregend heeft; het water loopt dan gemakkelijk weg. 

 

Zwembadspeelgoed 

De kinderen kunnen zich uren vermaken met het water in het zwembad. Voor de kinderen is het leuk om ook speelgoed te hebben in het zwembad. Zo halen ze nog meer plezier tijdens het zwemmen. De opblaasdieren zijn leuk om mee te spelen en heerlijk om op te badderen. Voor het spelen is een balletje super leuk; laat je kinderen overgooien met het balletje. Om optimaal te kunnen genieten van de zon, kan je lekker loungen op de luchtbedden na een lange werkdag. 

 

Zandfilter 

Een filter in het zwembad haalt vuil zoals insecten en bladeren uit het water. Een zandfilter is nog iets fijner; zelfs een zandkorrel maakt geen kans om in dit water te blijven. Een goede filtratie van het water zorgt voor schoon zwemwater. Zo hoef je het water gedurende de zomer niet te vervangen en kan er schoon worden gezwommen in het water. 

https://www.uwbuitenspecialist.nl/