Web design direct
Image default
Webdesign

Drie manieren om een WordPress website te laten maken

U wilt een nieuwe WordPress website laten maken? Dan heeft u zich vast al wel een beetje verdiept in de kosten van zo’n website. U bent gegarandeerd tot de conclusie gekomen dat de prijzen voor het laten maken van zo’n website wel heel sterk uiteen lopen. U ziet bedragen voorbij komen van 150 euro tot aan enkele duizenden euro’s. Dit heeft te maken met de manier waarop uw nieuwe website gemaakt wordt:

  • Bij het maken van uw nieuwe website gebruikt men een standaard template;
  • Bij het maken van uw nieuwe website gebruikt men een sitebuilder;
  • Bij het maken van uw nieuwe website gebruikt men een lege pagina;

Uw nieuwe website wordt gebouwd vanuit een standaard template

Dit is de goedkoopste manier en als u een beetje handig bent kunt u dit waarschijnlijk zelf! WordPress is een heel eenvoudig content management systeem en heeft een aantal standaard templates. Als u één van deze templates kiest, hoeft u uw website alleen nog maar te vullen met de juiste informatie. Als u kiest voor één van de goedkoopste aanbieders dan wordt er zeer waarschijnlijk zo’n standaard template gebruikt. Het nadeel van zo’n template is dat duizenden andere bedrijven dezelfde lay-out hebben als uw nieuwe site en dat niet alle functionaliteiten mogelijk zijn.

Bij het bouwen van uw nieuwe website gebruikt men een sitebuilder

Bij het bouwen van een WordPress website kunt u ook een sitebuilder gebruiken. Dit is een programma waarmee u eenvoudig diverse functionaliteiten onder elkaar kunt zetten op één pagina. U kiest bijvoorbeeld voor een tekstvlak, daaronder een afbeelding. Op de volgende pagina installeert u een standaard blog en sluit vervolgens af met een voorgevormde contactpagina. Een WordPress website die gemaakt is met een sitebuilder is al iets specialer dan een standaard template maar nog niet de perfecte website. Ook nu zit u aan bepaalde ideeën vast die al eerder door een ander bedacht zijn en alleen nog maar tot uitvoering gebracht dienen te worden. Dit soort WordPress website worden meestal gemaakt voor zo’n vier a vijf honderd euro.

Uw nieuwe WordPress website wordt vanaf een lege pagina geheel opgebouwd

Deze vorm van een website bouwen is echt vakwerk. U krijgt een WordPress website speciaal op maat gemaakt die voldoet aan al uw eisen. Alleen zeer technische websitedesigners kunnen op deze manier een website maken. Voor dit soort WordPress websites bent u over het algemeen minimaal € 1500,- euro kwijt, maar dan heeft u ook echt een unieke website die niemand anders heeft. Wilt u een echte unieke WordPress website laten maken, dan bent u bij Webactueel aan het juiste adres! Maak gratis en vrijblijvend een afspraak voor een kennismakingsgesprek, wij horen graag uw wensen en ideeën.

https://webactueel.nl/