Web design direct
Image default
Electronica en Computers

Uw deskundige en betrouwbare partner in licentiebeheer

Bent u op zoek naar een betrouwbare partner om het licentiebeheer van uw bedrijf uit handen te geven? Dan kunt u terecht bij OnnIT, uw onafhankelijke adviseur en leverancier in Zuid-Beijerland. Zeker voor grotere ondernemingen geldt dat licenties op orde dienen te zijn. Echter is dit lang niet altijd het geval. Vaak ontbreekt het daadwerkelijke inzicht in belangrijke zaken als compliance wat betreft licenties. Er dienen regelmatig effectieve controles te worden uitgevoerd die uw onderneming verzekeren van de juiste hardware. Het gespecialiseerde team dat bij OnnIT werkzaam is, kan u hierin uitgebreid adviseren en bijstaan in het implementeren van een adequate strategie.

Incompliance bij licentiebeheer

Voor onafhankelijk ICT-advies over uw werkomgeving roept u de hulp in van de betrouwbare specialisten van OnnIT. Met ruime ervaring wordt u voorzien van advies over uiteenlopende zaken, die ervoor zullen zorgen dat alle wetmatige bepalingen zorgvuldig worden uitgevoerd. Verschillende soorten bedrijven en organisaties hebben reeds de kracht van dergelijk effectieve hulpverlening ondervonden en maken zich geen zorgen (meer) over hun licentiebeheer. Ook uw bedrijf kan deze lasten eenvoudig uit handen geven, zodat u uw aandacht meer kunt richten op een optimalisatie van bijvoorbeeld uw dienstverlening. OnnIT zoekt altijd naar een passende oplossing die aansluit bij de verwachtingen en doeleinden van uw onderneming.

Schakel de juiste ICT-specialist voor uw onderneming in

OnnIT biedt u als betrouwbare leverancier van onafhankelijk ICT-advies inzicht in en uitleg over uw licentiebeheer. U behoudt uiteraard de volledige zeggenschap en rechten over uw eigen licenties. U heeft echter geen omkijken naar het beheer hiervan, wat veel zorgen voor u wegneemt. U kunt rekenen op onafhankelijk ICT-advies doordat OnnIT vendor-vrij werkt. Bovendien biedt OnnIT uitgebreide opties rondom software en hardware die kunnen worden ingezet ten behoeve van uw dienstverlening. U weet dat alles op een juiste manier wordt afgehandeld, zodat uw onderneming volledig compliant is met de huidige regelgeving.