Web design direct
Image default
Electronica en Computers

Tips voor het vinden van perfecte Iphone 11 hoesjes

Je kunt tegenwoordig niet meer de deur uit zonder kwalitatieve telefoonhoesjes. Onze smartphones zijn tegenwoordig onze derde arm geworden. Dit stukje technologie, waar vrijwel niemand meer zonder kan, moet dag in, dag uit veel doorstaan. In onze dagelijkse routines zijn onze telefoons overal bij ons, of het nu thuis, in de supermarkt of op het werk is. Omdat we ze overal mee naartoe nemen, is het belangrijk om onze telefoons uniek te identificeren en goed te beschermen voor ongelukken. Gelukkig zijn hier oplossingen voor, namelijk het aanschaffen van Iphone 11 hoesjes bij GadgetBay.

Een Iphone hoesje voor bescherming tegen water

Waterschade komt minder vaak voor aan een telefoon dan schermschade, hoewel er wordt opgemerkt dat waterongevallen wel vaak samen voorkomen met lange, gezellige weekenden en warme zomerdagen, wanneer zwemmers per ongeluk hun telefoon meenemen voor een duik in het zwembad of meer. Gelukkig zijn er tegenwoordig speciale hoesjes te vinden die bescherming bieden tegen het water. Deze Iphone 11 hoesjes zijn onder andere bij GadgetBay te vinden. Er zijn bij deze webshop ook genoeg moderne en volwassen prints te vinden die net wat vrolijker zijn dan de standaard Iphone 11 hoesjes.

Een Iphone hoesje als tweede portemonnee

Als je constant de limieten van de batterij van je telefoon verlegt, is het belangrijk om te zorgen dat jouw nieuwe Iphone 11 hoesje een directe toegang tot de oplaadplug biedt. Een ander handige optie is een portemonneehoesje. Dankzij dit hoesje kan je zowel je telefoon als je identiteitsbewijs, bankpas of stempelkaart van je favoriete winkel meenemen. Aan dit hoesje zit namelijk een extra klepje dat gevuld is met gleufjes voor jouw kaarten. Een groot pluspunt is dat dit type hoesje ook een verrassend goed beschermingsniveau heeft, aangezien het vrijwel volledige dekking rond de randen, het scherm en de achterkant biedt. Bekijk het aanbod van deze specialist eens en laat je verrassen.

https://www.gadgetbay.nl/