Web design direct
Image default
Aanbiedingen

De populairste bouwmaterialen op een rijtje

Bouwmaterialen zijn je beste vriend in de bouw. Dat weet jij als vakman als geen ander. Telkens weer weet je voor jouw klus alle bouwmaterialen te vinden. Weet jij wat wereldwijd de populairste bouwmaterialen zijn? Nee, dat dacht ik al. Wij weten het wel en willen het graag met je delen. Hieronder zetten we ze op een rijtje.

Stucplaat

De beste basis voor een gestucte plafond of schuin dak zijn stucplaten. Keer op keer weet jij ze te vinden. Stucplaten zijn een variant van gipsplaten. Wat is het verschil? Het begint al met de kleur. Gipsplaten hebben een karton laag die wit of grijs is. Groot voordeel van stucplaten is dat ze zo zijn ontworpen dat je er direct op kunt stukadoren. Het poreuze karton van de stucplaat zorgt ervoor dat er direct een verbinding kan worden aangegaan tussen stuc en plaat. 

Pleister

Kennelijk houden jullie vakmensen ervan een mooi muurtje af te leveren. In de top van bouwmaterialen staat pleister in de hoogste regionen. Met pleister werk je nieuwe muren af, maar ook oude bestaande muren maak je weer fris en mooi wanneer je ze van een nieuwe laag pleister voorziet. Knauff is sinds jaar en dag de topper in het assortiment van bouwmaterialen.

Cellenbeton

Snel een nieuwe afscheiding of wandje bouwen? Met cellenbeton creëer je zo een nieuwe constructie. Cellenbeton staat bij ook in de top van bouwmaterialen. De lage dichtheid en het sterk isolerend vermogen kenmerkt cellenbeton. Door het toevoegen van een gasvormende toeslag ontstaat een poreus en isolerend materiaal.

Zachthout

Geen bouwwerk zonder hout. Het zijn ideale bouwmaterialen en wij leveren het zowel ruw als geschaafd. Bij Online Bouwmaterialen kun je ervan uitgaan dat het hout uit productiebossen stamt. Zo weet jij dat het duurzaam is geteeld en maatschappelijk verantwoord wordt geproduceerd. 

Advies op maat

Ga je aan een grote klus beginnen of wil je slechts een kleine aanpassing in jouw woning doen? Als je vragen hebt over de te gebruiken bouwmaterialen kan je altijd contact met Online Bouwmaterialen opnemen. Zij staan klaar met raad en daad over de aanpak van de klus en de te gebruiken materialen. Contact opnemen kan via het contactformulier wat je op de website van Online Bouwmaterialen kan vinden.

https://www.online-bouwmaterialen.nl/