Web design direct
Image default
Aanbiedingen

Een geweldige barista inhuren

Waarom zou je een barista inhuren?”Een barista is iemand met een paardenstaart of een knot op een bakfiets die koffie opschuimt met havermelk. Dat zijn zeg maar de coolste mensen ter wereld ooit.” Aldus Bram Krikke nadat hij een kopje koffie ging zetten aan onze koffie bakfiets tijdens een live event voor een groot telefoon merk. Of toch niet? Volgens ons is een barista een gastvrij persoon die de lekkerste kopjes koffie kan zetten en deze op een fijne manier presenteert. Het liefst met een mooi figuurtje zoals een hartje of rosetta. En deze bijvoorbeeld serveert aan de gasten op jouw evenement of feest. De barista hoeft niet per se een paardenstaart of knot te hebben, maar het mag wel. Kijk maar eens op de website van Bar Company. Ook de bakfiets is optioneel.

Dit is dé Bar Company barista die jij wilt

Maar wanneer wil je een Bar Company barista inhuren? Als je een gelegenheid hebt waarbij meerdere mensen van een kwaliteitskoffie voorzien moet worden. Het enige dat je voor ons hoeft te regelen is een mooie plek waar we de bar (of bakfiets) kunnen plaatsen en een stroompunt. Verder verzorgt onze barista alles. Van het water dat nodig is om de koffie te zetten tot de volledige installatie van bar en apparatuur. Als de machine is opgewarmd en de koffiemaler klaar staat voor gebruik, dan trekt onze barista zijn outfit aan en gaat hij aan de slag om met échte specialty koffiebonen de lekkerste cappuccino’s, latte, americano’s en espresso’s te bereiden. Een gewone kop koffie, bakkie pleur of kop thee is natuurlijk ook mogelijk.

Klinkt aardig niet waar?

Over aardig gesproken trouwens. Niet alleen onze barista’s zijn aardig maar ook de melk die we meenemen. Namelijk plantaardig! Er is steeds meer vraag naar bijvoorbeeld havermelk of sojamelk. We nemen uiteraard ook nog de klassieke romige melk mee zoals we die kennen en waar we nog steeds van houden. Maar de plantaardige alternatieven zijn steeds beter aan het worden en hebben ook onze harten verovert. Het is lekker, goed voor je lichaam en het draagt bij aan CO-2 reductie. Daar dragen we natuurlijk graag aan bij.  Overtuigd van de meerwaarde van een leuke barista op jouw event? Mooi! Dan kan je een barista inhuren bij Bar Company. Ook als je nog vragen hebt; bel of mail ons gerust: 088-2035100. We helpen je graag verder.

https://barcompany.nl/