Web design direct
Image default
Zorg

Tijdelijk werken in Nederland als buitenlader

Komt u tijdelijk werken in Nederland als buitenlander? Dan moet u een zorgverzekering afsluiten. Ook als u er al één heeft in het land waar u woont. De beste keuze is HollandZorg; een specialist in zorgverzekeringen voor arbeidsmigranten. U kunt deze verzekering afsluiten via uw werkgever of zelf, als individueel verzekerde. In bede gevallen bent u goed verzekerd voor een eerlijke premie.

Verzekerd via uw werkgever

Veel uitzendbureaus en andere bedrijven hebben afspraken gemaakt met HollandZorg over de zorgverzekering arbeidsmigranten. Als u naar Nederland komt om te werken via zo’n uitzendbureau, dan kan uw werkgever voor u een zorgverzekering aanvragen. Heeft u ook recht op Zorgtoeslag? Dan kan dit tegelijk worden aangevraagd met uw aanmelding voor de verzekering. Qua vergoedingen biedt HollandZorg precies wat u nodig heeft als arbeidsmigrant. U hoeft dus niet te betalen voor zaken die nooit gaat gebruiken.

Individueel verzekeren

Natuurlijk kunt u ook zelf een HollandZorg verzekering afsluiten. Dit doet u heel simpel via de website van HollandZorg. U kunt ervoor kiezen om alleen een basisverzekering te nemen, of toch ook een aanvullende en/of tandartsverzekering. HollandZorg biedt vier aanvullende verzekeringen en twee tandartsverzekeringen. U kunt dus altijd het pakket samenstellen dat het beste bij u past.

https://www.hollandzorg.com/nl