Web design direct
Image default
Zorg

ICT voor in de zorg

Als je op zoek bent naar een bedrijf voor goede ICT in de zorg, dan ben je op zoek naar Cobbler. Wij bieden je verschillende ICT oplossingen, speciaal ontwikkeld voor jou als huisarts of zorg medewerker. Ben je benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan direct contact met ons op.

Onze specialisatie

Wij ontwikkelen one-stop shopping voor jou als zorg medewerker, huisarts of andere zorgverlener. Naast het leveren en implementeren van deze software, beheren en onderhouden wij ook de oplossingen. Het is ons doel om bij te dragen aan de zorg in Nederland. Dit doen wij door jou als medewerker of huisarts te voorzien van de juiste systemen en verbindingen.

Huisartsen Informatie Center

Wij treden op als Huisartsen Informatie Center (HIC). Dit betekent dat wij ICT oplossingen voor jouw praktijk ontwikkelen. Wij geven je een totaal overzicht van hard- en software en (IP gerelateerde) apparaten. Hierdoor kunnen eventuele calamiteiten door ons servicecenter snel worden opgelost.

Informatie Center

Naast HIC treden wij ook op als Informatie Center (AIC). Ook voor jouw werk in de kliniek hebben wij speciale ICT oplossingen. Wij implementeren de juiste inrichting van het netwerk, volgens de GBZ-richtlijnen. Zo werken wij met adequate beveiligingsoplossingen en remote support software. Op deze manier kunnen wij alle kritische apparaten in het netwerk proactief en realtime monitoren.

Onze pakketten

Wij leveren verschillende pakketten. Zo is het mogelijk om een losse module aan te schaffen. Indien je dat wenst kun je ook een zeer uitgebreid pakket aan te schaffen. Wij bieden de volgende pakketten aan:

  • GBZ Beheer;
  • GBZ Connect;
  • GBZ Lokaal;
  • GBZ Wifi;
  • Hardware en infrastructuur;
  • Hosting en ASP;
  • Storage en backup.

Als je onze diensten stapelt, dus een uitgebreid pakket aanschaft, levert je dat een aantrekkelijke korting op.

Altijd snelle service

Wij werken altijd nauw samen met onze partners. Hierdoor is het altijd duidelijk voor jou als klant bij wie je moet zijn voor antwoord op jouw vragen over de ICT. Wij zijn jouw vaste aanspreekpunt en het bekende gezicht. Op deze manier kunnen wij jou de beste diensten mogelijk leveren.

Neem contact op

Ben je geïnteresseerd in een of meerdere van onze diensten? Dan kun je het beste contact met ons opnemen. Wij helpen je graag verder. Wil je meer informatie? Ook dan staan wij je graag te woord. Je neemt contact met ons op middels ons contactformulier op onze website.

https://www.cobbler.nl/