Web design direct
Image default
Dienstverlening

Specialist op het gebied van opleidingen NLP en systemisch werk

Sinds de start in 2003 hebben al heel wat mensen succesvol een training afgerond bij De eerste verdieping. Denk aan de NLP practitioner opleiding, de cursus systemisch werk of een van de vele workshops. Zowel mannen als vrouwen. Stuk voor stuk waren ze bereid eerlijk, positief kritisch en vooral liefdevol naar zichzelf te kijken. Openheid en transparantie daar gaat het om als je een opleiding ter zelfontplooiing volgt. Niemand is perfect en niemands leven verloopt vlekkeloos. Vroeg of laat krijgen we allemaal te maken met hinderlijke patronen op ons levenspad. Daar iets aan doen begint met onderkenning: wat is het patroon, waar staat het voor en waarom heb ik er zo’n last van? Pas als je een en ander goed begrijpt, is de tijd rijp er iets aan te doen. Veranderingen doorvoeren is ingewikkeld, daar heb je handvatten voor nodig. Bij De eerste verdieping werken gediplomeerde en ervaren coachen. Zij geven jou dolgraag aanknopingspunten zodat je een nieuwe weg kunt in slaan: een nieuwe route waar je uiteindelijk echt gelukkig van wordt.

Groot aanbod aan cursussen

Een greep uit het aanbod cursussen bij De eerste verdieping:

-NLP practitioner;

-meesterlijk trainen;

-body mind practitioner;

-ADHD-coach.

Qua systemisch werken kun je na de basisopleiding een verdiepingstraining volgen. De uitgangspunten worden verder uitgewerkt. Er wordt extra geoefend met familieopstellingen en/of organisatieopstellingen. En je zult jouw eigen coachkwaliteiten door-ontwikkelen. Er is tijd en ruimte voor het persoonlijke proces van iedere deelnemer. De lessen zijn verdeeld over vier blokken met als thema’s: ik, ik & partnerrelaties, ik & gezin, ik & de wereld. Ook als je ergens anders de grondbeginselen van systemisch werken hebt geleerd, kun je je opgeven voor ‘systemisch werk – verdieping’. De cursusdagen, -tijden en -kosten staan op www.1e-verdieping.nl.

 

Aanvullende informatie over De eerste verdieping, een van de trainingen of de coaches kun je krijgen door een mail te sturen naar info@1e-verdieping.nl. Telefonisch zijn de medewerkers bereikbaar via 015-2125125. Eenieder die op de hoogte wil blijven van het laatste nieuws kan zich online opgeven voor de inspirerende nieuwsbrief.

https://www.1e-verdieping.nl/