Web design direct
Image default
Cadeau

Boekje maken als jubileumcadeau

Wil je een boekje maken voor een speciale gelegenheid, maar weet je nog niet zo goed hoe je dit moet aanpakken? Voor een jubileum zijn er weinig mooiere cadeaus dan een fotoboek. Het is de perfecte manier om de jaren samen te vatten. Wie vindt het niet leuk om herinneringen op te halen aan de hand van foto’s? Een boekje maken als jubileumcadeau is ideaal. Maar hoe ga je hierbij te werk? Je wilt natuurlijk dat het geheel er mooi uitziet. Het moet een waardig cadeau zijn. Hieronder geven we je een aantal tips, zodat je er zeker van bent dat jouw jubileumcadeau perfect wordt.

Waarom een boekje maken?

Bij een jubileum wordt iets gevierd wat een x aantal jaren bestaat. Denk aan een 25-jarig huwelijk, een 10-jarig dienstverband of een vriendschap van 20 jaar. Tijdens deze jaren zijn er een hoop leuke herinneringen opgebouwd. Natuurlijk zijn hier ook foto’s van. Een fotoboek is perfect om deze herinneringen weer naar boven te halen. Elke foto heeft zijn eigen verhaal. Een fotoboek is dan ook een garantie voor een lach op het gezicht van de ontvanger. Daarom is dit een perfect cadeau, wat voor soort jubileum het ook is.

Waar kun je een boekje maken?

Als je een boekje maken wilt voor een jubileum, kun je kiezen voor diverse sites. Zo zijn er sites die gespecialiseerd zijn in het maken van fotoalbums, maar je kunt ook terecht bij een online drukkerij. Deze leveren fotoboeken van een hoge kwaliteit. Een aanrader op dit vlak is Ezbook. Deze leveren een hoge kwaliteit, maar garanderen daarnaast de laagste prijs op het web. En ook de andere voorwaarden van deze online drukkerij zijn voordelig voor de klant.

De voordelen van Ezbook voor jou

Naast de hoge kwaliteit en de voordelige prijs zijn er nog meer pluspunten die opvallen. Ten eerste is het gemak waarmee je bestelt opvallend. In drie stappen ben je klaar. Ten eerste upload je een PDF bestand van het fotoalbum dat je voor ogen hebt. Vervolgens geef je enkele voorkeuren aan. Denk hierbij aan het soort papier waarop de foto’s gedrukt moeten worden en of de kaft hard of zacht dient te zijn. Hierna ga je over tot het bestellen van het boekje. Bestellingen worden doorgaans binnen 3 tot 5 dagen geleverd. Eerder is mogelijk. Ben je wat laat met je cadeau en moet deze binnen 24 uur geleverd worden? Dan bel je de spoedlijn van Ezbook. Er zijn nooit wachttijden. Tevens staat de klantenservice altijd klaar om je te helpen waar nodig. Je hebt de keuze: je kunt voor 1 exemplaar kiezen, maar meerdere exemplaren is ook een mogelijkheid. Je snapt nu wel waarom Ezbook de best beoordeelde online drukkerij van Nederland is. Hier maak je het perfecte jubileumcadeau.