Web design direct
Image default
Auto's en Motoren

Snel je motor theoriecertificaat halen met Motorcursus.nl!

Wekenlang de boeken in om je motor theorie examen te kunnen halen? Vroeger ging dat zo, tegenwoordig is dit gelukkig absoluut niet meer nodig! Hoe kan je het examen dan tegenwoordig sneller halen? Met de motor theorie cursus van Motorcursus.nl! En snel is ook echt snel, binnen 1 dag krijg jij de motortheorie aangeleerd en slaag je voor het theorie examen.

Geen huiswerk, geen boeken en geen Cd’s. Gewoon een dagje blokken tijdens onze theoriecursus is voldoende om alle benodigde theorie in je hoofd te krijgen. Dit laten we je natuurlijk niet alleen doen. We geven je een steengoede theorieles waarbij alles tot in de puntjes uitgelegd wordt. Alle theorie over verkeersborden, gebodsborden, verkeersregels, wetten en bijzondere situaties komt aan bod. Jij bent straks een expert! Tijdens de theorieles geeft de docent je steeds handige ezelsbruggetjes en fijne tips. Schrijf deze goed op, je hebt hier zeker weten een hoop aan. Het onthouden van de theorie wordt hierdoor namelijk stukken makkelijker. Als de theorieles is afgerond gaan we aan het werk met oefen examens. Check waar je nog foutjes maakt en op welke theorie je nog even extra moet oefenen. Omdat onze oefen examens sterk lijken op de examens van het CBR raak je al goed gewend aan de vraagstellingen en het soort vragen. Ook weet je op welke vragen je extra moet letten, de instinkvragen. Want die zijn in elk CBR examen verwerkt. Hier ga jij dus mooi niet meer intrappen!

Theoriecursus met vele voordelen

Je kan de cursus motortheorie in Amsterdam, Utrecht en andere steden volgen. Er is altijd wel een cursus van ons bij jou in de omgeving te vinden. Onze motorcursus heeft veel voordelen. Het kost je maar 1 dag van je tijd, je kan diezelfde dag al slagen voor het examen, je ontvangt een heerlijke lunch van ons, het cursusmateriaal ligt al voor je klaar, vervoer van en naar het CBR wordt ook door ons geregeld en als je wilt kunnen wij jouw examenplek bij het CBR voor je reserveren. Kom jij ook de motor theorie bij ons aanleren?

https://www.motorcursus.nl/