Web design direct
Image default
Auto's en Motoren

Gelijk Geslaagd helpt je bij het aanleren van de autotheorie

Heb jij hulp nodig bij het leren van je autotheorie omdat je moeite hebt met leren? Of vind je het moeilijk om je goed te concentreren op het leren van moeilijke theorie vanwege concentratieproblemen of ADHD? Of kan je gewoon een steuntje in je rug gebruiken bij het aanleren van de theorie? Schakel dan de hulp in van Gelijk Geslaagd! Wij geven theoriecursussen die uitstekend in elkaar zitten. Onze theorie cursus voor auto is uniek en geeft je zelfs een slagingskans van 100%. Iedereen kan onze theoriecursus volgen, je moet alleen de minimale leeftijd van 17 jaar hebben.

Onze cursus is uniek en duurt maar 1 dag

De theoriecursus die wij geven bij Gelijk Geslaagd is een eendaagse cursus. Je doet zelfs op dezelfde dag examen bij het CBR! Niet onnodig veel tijd kwijt zijn en dagenlang blokken dus, gewoon binnen 1 dag je theorie certificaat binnenhalen. Daarnaast hoef je geen dure boeken te kopen, wij leren jou de theorie aan zonder het gebruik van saaie boeken. Dit scheelt je dus ook nog eens in de kosten. Al het lesmateriaal dat je nodig hebt tijdens de cursus wordt door ons geregeld. Naast het lesmateriaal zorgen wij ook nog voor drankjes, een prima verzorgde lunch en vervoer van- en naar het CBR. Onze cursus is een echte all-in-one dagcursus dus! De kosten van de cursus bedragen €89,-. Houdt er wel rekening mee dat je bij het CBR €31,- moet betalen om je examen te mogen maken.  

Wij geven ook motor theoriecursussen

Naast de theoriecursus auto geven wij ook de theoriecursus motor. We leren je binnen 1 dag alles wat je moet weten om je examen met een perfect resultaat te kunnen maken. Na het behalen van je theorie examen kan je op voor je praktijk examen. De theorie zit door onze cursus zo goed in je hoofd dat je er op je praktijk examen ook nog veel aan hebt. Je zal, door onze cursus, lekker snel in alle vrijheid kunnen rondrijden op je motor!

 

https://www.gelijkgeslaagd.com/