Web design direct
Image default
Woningen

StartHousing makelaar Utrecht

Iedereen wil natuurlijk zo snel mogelijk en voor een zo goed mogelijke prijs z’n huis verkopen. Zeker in een stad als Utrecht, waar ondanks te gunstige situatie op de woningmarkt, nog steeds veel te halen is. Niet bij alle makelaars kun je bijvoorbeeld zelf je tarief bepalen. Maar bij StartHousing wel, en daarvoor krijg je een verkoopstrategie afgestemd op jouw huis en je woonomgeving. Hieronder leggen we je uit waarom we de makelaar in Utrecht zijn.

 

Werkwijze

1. Voorbereiden

Bijeenkrijgen van alle mogelijke informatie. En onderzoeken op welke unieke punten de woning verkocht kan worden. We regelen professionele woningfoto’s en video’s en zorgen voor helder plattegronden.

2. Plan van aanpak

We bepalen samen de verkoopprijs en bieden daarna je huis aan voor verkoop. Op Funda en direct en indirect aan ons netwerk van 3.500 nationale en internationale geïnteresseerden. 

3. Bezichtigingen en onderhandeling

We geven bezoekers echt de tijd om je woning te bekijken en zorgen ervoor dat ze de beste kanten van de woning zien krijgen . Je hoeft zelf enkel je huis beschikbaar te stellen. Uiteindelijk geven we je advies tijdens de onderhandelingen over hoe je met biedingen om gaat.

 

Persoonlijke begeleiding 

We vinden het heel belangrijk om je een nauwe begeleiding te bieden. Zodat we snel en voor een goede prijs jouw huis verkopen of verhuren. Doordat we zelf ook in Utrecht wonen en werken, kennen we de stad en de regio heel goed en kunnen we je dus van deskundig advies voorzien.

 

We zorgen er graag voor dat je precies krijgt wat je nodig hebt van een makelaar in Utrecht. En ook niet meer betaalt dan nodig. Op basis van jouw behoeften maken we samen een verkoopplan dat ook gebaseerd is op de huidige woningmarkt.

 

StartHousing als makelaar in Utrecht

  • Alleen betalen voor echt nodig is

  • Zelf controle over het makelaar tarief

  • Actieve begeleiding

  • Strategie en werkwijze op basis van ervaring

  • 100 procent bekend met de stad en de regio

  • Groot netwerk waarin we je woning zichtbaarheid geven

 

Het StartHousing netwerk

We zijn ervaren makelaar in Utrecht en ook ons kantoor ligt in het centrum van de stad, in Wittevrouwen. We beschikken over een uitgebreid lokaal en internationaal netwerk. Kopers weten ons op Funda, social media, internationale websites te vinden. Maar ook via een rijk netwerk van collega makelaars en expat organisaties. Zo zorgen we er elke dag voor dat er nieuwe woningen zichtbaar worden voor een paar duizend woningzoekenden.

Klantbeoordelingen

  • “Het is fijn dat er iemand is waaraan je het werk over kan laten en waarvan je zeker weet dat het goed komt. Daarnaast is het ook fijn dat er op alle fronten word meegedacht, bijvoorbeeld aan het maken van foto’s als je zelf nog geen fotograaf hebt geregeld. “

  • “Ondanks de ingewikkelde constructie van het lidmaatschap van mijn woning heeft mijn makelaar goed werk geleverd. Zat overal bovenop en achteraan en hield mij goed op de hoogte. De communicatie verliep heel goed en duidelijk en ik kon altijd bij hem terecht als ik vragen had.”

  • “Wij hebben zeer prettig samengewerkt met StartHousing makelaar Utrecht. Ze reageren snel en denken met je mee.”