Web design direct
Image default
Aanbiedingen

Maak de keuze voor een onvergetelijke zondagmiddag uitje

Wilt u eens echt plezier gaan maken?  Kies dan voor een zondagmiddag uitje in het Wilde Westen. De Westernboerderij in Didam, nabij Arnhem heeft naast dagelijkse leuke activiteiten ook de mogelijkheid om te eten en te overnachten. De groepsaccommodatie in Didam doet u niet zomaar. U zal misschien verwachten dat u verblijft in een hotel, maar niets is minder waar. Als u na het zondagmiddag uitje besluit om te overnachten, dan doet u dat in een tipitent. In zo’n tipi op De Westernboerderij krijgt u helemaal het gevoel dat u en uw groep zich in het Wilde Westen begeven. Authenticiteit staat bij de boerderij voorop en authenticiteit is wat u krijgt.

Wat valt er allemaal te doen tijdens het zondagmiddag uitje?

Het schema van de gezellige zondagnamiddag begint om 14 uur. Dan wordt u en uw groep warm gemaakt voor alle activiteiten die er die dag op het programma staan. U krijgt een lekker kopje koffie of thee met huisgemaakte muffins. Zodra de groep er helemaal klaar voor is, kunnen jullie beginnen met de activiteiten. De activiteiten zijn erg divers en helemaal in de stijl van het Wilde Westen. U kunt dan denken aan levend tafelvoetbal, spijkerbroekhangen, knotshockey en bierpulschuiven. Het lijkt voor kinderen, maar niets is minder waar. Iedereen is kind geweest en u kunt veel lachende gezichten verwachten van uw groep. Aansluitend kunt u gebruik maken van het arrangement (barbecue of buffet) en ervoor kiezen om te overnachten in een tipitent in de groepsaccommodatie in Didam.

Reserveer snel een plekje om uw groep extra boost te geven

Bent u van plan om een bezoekje te brengen aan De Westernboerderij? Reserveer dan snel de leuke activiteiten voor uw zondagmiddag uitje. Vergeet ook de mogelijkheid niet om te overnachten in een tipi in de groepsaccommodatie in Didam, nabij Arnhem.  Uw weekendje kunt u snel en eenvoudig boeken door te bellen of mailen naar de boerderij.