Web design direct
Image default
Aanbiedingen

Laminaat heeft de toekomst

Laminaat heeft de toekomst

 

Laminaat kopen, steeds meer mensen doen het. Vroeger was laminaat absoluut niet populair, maar vandaag de dag hoor je iedereen erover. Dit komt omdat laminaat kwalitatief gezien steeds beter is geworden. Vroeger werd laminaat geassocieerd met termen als ‘goedkoop’, ‘armoedig’, et cetera. Het werd vooral gebruikt in kleine, goedkope appartementjes, door mensen die maar weinig te besteden hadden. Het had eigenlijk ook helemaal niks gemeen met de traditionele parketvloer. Vandaag de dag zijn die twee, laminaat en een parketvloer, nauwelijks meer van elkaar te onderscheiden. Dit komt omdat laminaat er steeds mooier en luxer is gaan uitzien. Dankzij deze mooie, luxe uitstraling is laminaat immens populair geworden. En wordt het tegenwoordig niet alleen maar door arme mensen gebruikt, maar vind je het ook terug in duurdere villa’s. Een laminaatvloer brengt vele voordelen met zich mee. Welke dit zijn lees je allemaal in deze blog.

 

Geschikt voor vrijwel iedere ruimte

 

Dit is misschien nog wel het grootste en belangrijkste voordeel van laminaat: het is geschikt voor vrijwel iedere ruimte. Soms zie je goedkoop laminaat zelfs terug op de trap. En hoewel veel mensen denken dat laminaat niet gelegd kan worden in vochtige ruimtes, is dit niet waar. Laminaat is namelijk vochtbestendig. Ook hoef je niet bang te zijn dat er gemakkelijk vuil en bacteriën ophopen dankzij de naadloze afwerking. Ga er even met een stofzuiger en een dweil overheen en je hoeft verder niks te doen qua onderhoud. Omdat laminaat zo makkelijk schoon te houden is, is het geschikt voor vrijwel iedere ruimte!

 

Makkelijk zelf te leggen

 

Een laminaatvloer is makkelijk zelf te leggen. Dit komt door het handige kliksysteem waarmee je de planken eenvoudig aan elkaar vastklikt. Zo simpel is het! Een kind kan de was doen. Door de laminaatvloer zelf te leggen kun je besparen op de kosten. De meeste laminaatvloeren vergen niet al te veel kennis. Ben je echter van plan om een vloer te leggen in visgraat motief? Dan is het misschien wel verstandig om een professional in te schakelen. Deze vloeren zijn namelijk moeilijker te leggen en nemen meer tijd in beslag. Maak in dit geval gebruik van de handige legservice van de partij waarvan je het visgraat laminaat hebt gekocht. Bijvoorbeeld Bebo Parket. Zij helpen je graag bij het leggen van jouw laminaatvloer. Neem nu nog contact op!

https://www.beboparket.nl/