Web design direct
Image default
Aanbiedingen

Het item voor jouw tuin!

Als het zonnetje schijnt is het heerlijk om buiten te zitten. Maar als het heel warm is dan kan de zon branden op je huid. De zon wordt veel te warm en binnen de kortste keren zit je weer binnen. Dit is natuurlijk niet prettig. Een schaduwdoek kan hier een perfecte oplossing voor zijn. Je kan het schaduwdoek eenvoudig ophangen op een plek naar keuze, op deze manier heb je altijd schaduw onder jouw lounge set! Wil je meer weten over een schaduwdoek? Lees dan vooral verder! 

Welke schaduwdoek wil jij?

Het is een lastige keus, want er zijn zoveel opties. Schaduwdoeken zijn gemaakt van verschillende materialen; katoen, polyester en nylon. De meest populaire zijn gemaakt van katoen, omdat dit de meest betaalbare stof is en dit materiaal houdt veel zon tegen. Schaduwdoeken zijn verkrijgbaar in vierkante vorm en driehoekige vorm. De driehoekige vorm is ideaal voor een balkon, het is namelijk compacter en je hoeft het doek aan minder voorwerpen vast te maken. Voordat u op zoek gaat naar uw schaduwdoek is het dus van belang om hier over nagedacht te hebben.

Schaduwdoek en de vele voordelen

De functie van een schaduwdoek is simpel: het houdt veel zon tegen, hierdoor kun je heerlijk genieten van het warme weer in de zomermaanden. Daarnaast kan de temperatuur onder een schaduwdoek iets kouder zijn dan buiten het schaduwdoek. Een schaduwdoek houdt niet alleen de zon tegen voor jou, maar bijvoorbeeld ook voor jouw huis. Hang het doek voor het raam neer, op deze manier zorg je er namelijk voor dat de zon niet in je huis terecht komt. Schaduwdoeken zorgen naast schaduw voor uw terras, ook voor schaduw voor uw planten, waardoor ze langer gezond blijven. Heesters, bomen en zelfs sommige grassen hebben baat bij schaduwdoeken, omdat ze planten kunnen beschermen tegen te veel zon of te veel regen. 

Een schaduwdoek bestellen

Wil je graag een schaduwdoek bestellen? Neem dan eens een kijkje op de website van buitenplezier-online. Deze partij heeft verschillende schaduwdoeken in hun assortiment, daarnaast staat er verschillende instructievideo’s op. Hierdoor wordt het zeer gemakkelijk om het schaduwdoek te bevestigen.

https://www.speelplezier-online.nl/