Web design direct
Image default
Aanbiedingen

Het inrichten van jouw airbnb doe je zo!

Het inrichten van jouw airbnb doe je zo!

Wanneer je zelf op zoek bent naar een airbnb, wil je het liefst in een mooie ruimte verblijven. Of het nou een minimalistische look heeft of juist sfeervol is ingericht: de inrichting van het interieur is altijd het visitekaartje naar jouw gasten! Natuurlijk heeft iedereen een persoonlijk eisenlijstje en kun je daar niet altijd aan voldoen. Zo vindt de één hygiëne veel belangrijker dan de het interieur in de woonkamer, maar dit heeft wel degelijk toegevoegde waarde voor de ultieme gastbeleving. Ben je van plan om een airbnb in te richten? Wij hebben een aantal tips voor je om deze sfeervol in te richten voor de ultieme gastbeleving.

 

Mooi, maar simpel

Iedereen vindt accessoires voor in huis erg mooi om hebben omdat dit stijl geeft en sfeer creëert. Dit wil je natuurlijk ook in jouw airbnb creëren. Wij raden je echter aan om hier en daar alleen wat neer te zetten om het zo minimalistisch mogelijk maar toch sfeervol te houden. Spullen kunnen kapotgaan of verdwijnen en dat is zonde van het geld. Een paar schilderijen, mooie gordijnen en goeie meubels is voldoende om de ruimte een ontzettend mooie look te geven. Met behulp van een moodboard kun je een stijl uitzoeken voor het interieur van jouw airbnb. Deze kun je online maken bij Kato.

 

Nachtrust is belangrijk

Een goede nachtrust is belangrijk voor iedereen om vrolijk de dag door te komen. Je wilt natuurlijk dat jouw gasten uitgerust jouw airbnb verlaten na een fijne tijd hier te hebben gehad. Zorg er daarom voor dat je goede matrassen aanschaft voor de bedden in jouw airbnb. Het hoeven natuurlijk niet de meest luxe matrassen te zijn, maar ze moeten comfortabel genoeg zijn om hier lekker in te kunnen slapen. Test daarom voor het kopen van deze matrassen eerst meerdere soorten om de beste betaalbare matras uit te kiezen!

 

Hygiëne is een must

Een schoon huis is een absolute must wanneer je een airbnb wilt beginnen. Wij vinden het zelf ook fijn om in een schoon huis te verblijven en dit eisen jouw gasten natuurlijk ook van jou. Zorg er altijd voor dat je genoeg schone handdoeken in je airbnb hebt liggen en dat er geen vlekken in het beddengoed zitten. Zorg ervoor dat er voldoende schoonmaakmiddelen aanwezig zijn zodat jouw gasten eventueel zelf schoon kunnen maken wanneer dit nodig is. Ongelukjes kunnen namelijk gebeuren!

https://katoprojecten.nl/