Web design direct
Image default
Cadeau

Handige info over de PlayStation giftcard

Als PlayStation gamer weet je dit waarschijnlijk al maar om online te kunnen spelen moet je een abonnement afnemen bij PlayStation. Dit kan je doen door op de PlayStation zelf een abonnement af te nemen en online te betalen maar ook door in de winkel een PlayStation giftcard te kopen. Op zo’n giftcard staat een bepaalde code die je dan moet invoeren om van de onlineactiviteiten gebruik te kunnen maken. Lees gerust dit artikel verder voor alle ins en outs.

Soorten PlayStation giftcards

Je hebt een aantal soorten PlayStation giftcards die al vanaf 5 euro beginnen en oplopen tot wel 100 euro. Je kunt er dus zoals eerder gezegd onlineactiviteiten mee kopen op de PlayStation. Je voert dan een code in die op de PlayStation giftcard staat op jouw PlayStation of op de app en dan komt dat bedrag er gelijk op te staan zodat jij gebruik kan maken van de onlineactiviteiten.

Beperkingen van PlayStation giftcards

–          De tegoedboncode moet gelden voor de regio van je account. Als je een fysieke kaart hebt, moet je naar de landenvlag op de kaart kijken. 

–          Om sommige tegoedbonnen te kunnen inwisselen, heb je mogelijk een geldige betaalmethode op het account nodig.

–          Tegoedbonnen voor een PlayStation Plus-proefabonnement kunnen alleen worden ingewisseld via accounts die nog niet eerder een PlayStation Plus-abonnement hebben gehad.

–          Het is niet mogelijk om geld of content van het ene account naar het andere te verplaatsen, dus zorg ervoor dat je de code op het juiste account inwisselt.

Een PlayStation giftcard gebruiken als je jonger bent dan 18 jaar

Bepaalde voordelen van een PlayStation Plus -abonnement, zoals maandelijkse games en online multiplayer, kunnen worden beperkt afhankelijk van leeftijdsrestricties en de instellingen voor ouderlijk toezicht op je account. Daarom raden we aan om PlayStation Plus-tegoedbonnen alleen in te wisselen op het account van de familiemanager.