Web design direct
Image default
Aanbiedingen

Google CSS Partner

Bigshopper.nl is een van de eerste prijsvergelijkingssites van Nederland. Er wordt op deze website gemakkelijk producten met elkaar vergeleken en zo de beste prijs uitgekozen. Echter worden er zelf geen producten verkocht op Bigshopper.nl maar wordt u daarna doorverwezen naar de desbetreffende webshop, zodat u daar de aankoop kunt voltooien. Wilt u meer weten over Bigshopper als Google CSS Partner? Lees dan nu deze blog.

Voordelen van Bigshopper als CSS Partner

Bigshopper is een Premium Google CSS Partner. Dat wil zeggen dat het via Bigshopper mogelijk is om voor 20% goedkoper te adverteren in Shopping. Werk jij als adverteerder niet samen met zo’n partner, dan moet je tot wel 25% hogere klikkosten betalen dan jouw concurrent die dat wel doet. Wat zijn nu alle voordelen van een Google CSS Partner? Er komt vanaf Bigshopper gratis verkeer uw webshop op en er worden geen extra kosten in rekening gebracht, de kosten per klik. Bigshopper heeft geen verdere toegang tot uw data dus kan geen verdere informatie inzien, omdat ze ook geen toegang nodig hebben tot andere accounts. Met Bigshopper als Premium CSS Partner behoudt u ook nog eens uw zichtbaarheid bij Google Shopping tabblad en uw zichtbaarheid in Google Shopping Zoekpartners.

Overige voordelen van een CSS Partner

Na het lezen van alle voordelen hierboven, kunnen er alsnog een aantal aan toegevoegd worden. Het overstappen is namelijk geheel zonder risico want het is alleen maar een administratieve handeling. Genoeg redenen om samen te werken met Bigshopper als CSS Partner.

Meer weten over Bigshopper

Wilt u na het lezen van deze blog meer weten over Bigshopper als Google CSS Partner, dan kunt u contact opnemen met Bigshopper en een eventuele samenwerking aangaan. Tijdens deze set-up moet uw Google Shopping feed mee worden gestuurd zodat Bigshopper uw producten in kan laden. Hierbij heeft Bigshopper ook een e-mail met toestemming nodig om het Google Merchant Center te koppelen aan het CSS van Bigshopper. Meer weten? Ga nu naar de website van Bigshopper en lees daar meer informatie over het hebben van een Google CSS Partner.

https://bigshopper.nl/