Web design direct
Image default
Winkelen

De beste laptop rugtassen

Laptops kunnen soms een zware last zijn om mee te nemen, dus is een handige tas wel zo fijn. Rugtassen zijn daarom erg geschikt om als laptoptas te gebruiken, want dan wordt het gewicht van de laptop goed verdeeld over beide schouders. Ben jij nog op zoek naar een mooie laptop rugtas? In dit artikel bespreken we een aantal leuke opties. 

Leren laptop rugzakken

Leer is een populair materiaal voor het maken van tassen, dus een leren laptop rugtas is zeker geen gek idee. Het voordeel van leer is dat het een natuurlijk en duurzaam materiaal is. Er zijn een heleboel merken die leren rugtassen maken, speciaal bedoeld voor een laptop. Een laptop rugtas heeft vaak een extra vak dat een beetje zacht is en waarin je laptop precies past. Op deze manier zal je laptop niet teveel tegen de binnenkant en andere spullen in je tas aan schuren, waardoor de kans op schade aan je laptop beperkt wordt. 

Twee-in-een laptop rugtas

Als je het dus handig vindt om je tas af en toe ook op een andere manier te dragen (aan een schouder of als handtas), dan is het slim om op zoek te gaan naar een tas met meerdere draagbandjes. Sommige rugtassen hebben naast twee schouderbanden ook nog een extra handvat, waardoor je de tas dus eigenlijk op meerdere manieren kunt dragen. Dit is erg leuk als je een beetje van afwisseling houdt. Een bekend voorbeeld hiervan is de Kånken tas van Fjällräven. Deze rugzak heeft twee handvatten bovenaan zodat je de rugtas ook als een soort handtas kunt gebruiken.

 

 

 

Advertorial:

Wil jij ook hoger in Google komen?

Online marketing bureau Adbull is de specialist op het gebied van SEO, linkbuilding en webdesign. We laten graag gratis en geheel vrijblijvend zien wat we kunnen! Vraag direct de Gratis SEO Analyse t.w.v. € 249,- aan.

www.adbull.nl

https://www.marington.nl/