Web design direct
Image default
Alarmsysteem

Een alarmsysteem met meldkamer creëert een veilig gevoel

Hecht je veel waarde aan de veiligheid van medewerkers binnen jouw bedrijf? En wil je de waardevolle spullen binnen jouw bedrijf beschermen? Dan is het verstandig om een alarmsysteem met meldkamer aan te schaffen. Wanneer je hierover beschikt verlaat je jouw bedrijf met een gerust gevoel. Het bedrijf Een Veilig Gevoel is je graag van dienst om de veiligheid binnen jouw bedrijf te handhaven. De naam van het bedrijf zegt het al; zij zorgen ervoor dat je altijd een veilig gevoel hebt. Dit doen zij door een totaalpakket aan te bieden en je daarmee volledig te ontzorgen op beveiligingsgebied. Het totaalpakket dat dit bedrijf aanbiedt bestaat onder andere uit de installatie, het onderhoud, de monitoring en uiteraard de service die je verwacht.

Hoe werkt een alarmsysteem met meldkamer?

Een alarmsysteem met meldkamer bestaat uit een alarminstallatie met camera. Dit elektronische systeem geeft een alarm wanneer een ongewenste bezoeker jouw bedrijf betreedt. Het systeem geeft niet alleen een hard geluid met eventuele lichtflitsen, maar het systeem stuurt ook direct een signaal naar de meldkamer van een alarmcentrale. De alarmcentrale onderneemt vervolgens actie en schakelt in de meeste gevallen de politie in. Bij Een Veilig Gevoel heb je de keuze uit diverse alarmsystemen waaronder:

  • Een alarmsysteem met een camera die is aangesloten op de meldkamer
  • Een alarmsysteem met overvalknop
  • Een alarmsysteem met mistgenerator

Daarnaast is het mogelijk om ervoor te kiezen om de opties van bovenstaande alarmsystemen te combineren.

Kies voor een gecertificeerd beveiligingsbedrijf

Het voordeel van Een Veilig Gevoel is dat zij een gecertificeerd beveiligingsbedrijf zijn. Dit houdt in dat zijn een VEB-erkend beveiligingsbedrijf zijn met BORG-certificering en gediplomeerde monteurs. Dit bedrijf beschikt over VEB- en KIWA-certificeringen voor alarminstallaties tot en met de hoogste risicoklasse. Heb je dus interesse in het laten plaatsen van een alarmsysteem met meldkamer en wil je daarbij profiteren van de beste service? Neem dan contact op met dit bedrijf en de monteurs garanderen je van een veilig gevoel!

https://www.eenveiliggevoel.nu/nl/